Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ИВО ДИМЧЕВ СЕ ДУМКАЛ С НАД 10 000 МЪЖЕ

ИВО ДИМЧЕВ СЕ ДУМКАЛ С НАД 10 000 МЪЖЕ

ivo-dimchev-иво-димчев

Иво Димчев направи горещо разкритие! „Правил съм секс с поне 10 000 мъже“, сподели артистът. Причината за впечатляващата бройка Димчев обяснява: „Аз не мога да не правя секс в рамките на 48 часа, иначе се побърквам“.

Екстравагантният многостранен човек на изкуството е пресметнал бройката си по следния начин: преброил е колко години е имал активен полов живот, който е започнал едва на 16. Впоследствие е наложил своето „правило“ за 48 часа и е получил това число, пише „България днес“.

„Не съм си ги записвал, но стигнах до тази бройка горе-долу“, откровен е певецът.

Откъде Димчев открива толкова голямо разнообразие от мъже, които се озовават под чаршафите на татуирания ни съвременник, отговорът е в приложенията за запознанства. Доста често гей мъжете имат навика да се възползват от новите технологии и да си намират компания за една нощ, и то напълно непозната! Практиката я има в цял свят и Иво като международен и космополитен човек е вкусил не само от разнообразието от култури но и от мъже! От Ню Йорк до Виена, артистът трудно остава на сухо.

ИВО ДИМЧЕВ ОТРЯЗА ТЕЛЕВИЗИИТЕ

Това, че е голям женкар, или в случая – мъжкар, не означава, че авангардистът няма сериозни връзки… И той ги е откривал в самите сайтове за запознанства, дори и по време на тройки. „От приложението съм имал гаджета за 7 години, но и също такива за по 6 месеца. Веднъж във Виена ходя да правя секс с един сърбин и той беше извикал един много сладък австриец! Оказа се, че ми е съсед и впоследствие си станахме гаджета“, споделя свободно артистът. В многото случаи Иво, докато си има половинка, ходи да спи и с други мъже със съгласието по гаджето си. Нарича се отворена връзка, която за разлика от изневярата е по взаимно споразумение.

Top
>