Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > КАКВО ЩЕ ПРИБЕРЕ СЛЕД РАЗВОДА ЦЕЦИ КРАСИМИРОВА

КАКВО ЩЕ ПРИБЕРЕ СЛЕД РАЗВОДА ЦЕЦИ КРАСИМИРОВА

цеци красимирова ceci krasimirova

Ваканционна вила на карибския остров Мустик, хасиенда в Барселона и бизнес за милиони. Само толкова ще наследи от брака си с мултимилионера Майкъл Струмейтис родната красавица Цеци Красимирова.

Оказва се, че двамата не са подписвали предбрачно споразумение, което да защити несметното богатство на Краля на марихуаната и така на практика след развода Цеци се превръща в милионерка.

Смуглата красавица обаче не искала много, твърдят нейни близки. Тя била склонна да си поделят само общия бизнес в Барселона, макар по закон да й се полагат значителна част от печалбите на Биг Майк, придобити по време на брака, пише intrigi.bg.

ЦЕЦИ КРАСИМИРОВА ПРОГОВОРИ ЗА РАЗВОДА

Самият Струмейтис пък, като един истински джентълмен, предложил да й остави ваканционната си вила на карибския остров Мустик, която Цеци обожавала. Двамата често прекарваха почивките си в уединеното екзотично имение и Майкъл решил да й го остави като „спомен от прекрасния им брак“.

През 3-те години, в които били заедно, Биг Майк закупил и имот в Барселона, който Цеци обитавала в началото. Към края на връзката им тя изоставила имението и се върнала в България. Въпросната хасиенда също трябвало да се подели между двете страни, но Струмейтис се отказал от своята част.

Така, в случай, че се споразумеят, Цеци си тръгва от брака с бизнес за милиони и две имения.

Top
>