Вие сте тук
Начало > Шоу > КАНАЛ 3 ЩЕ ИЗЛЪЧИ ГРАНДИОЗНО ММА ШОУ

КАНАЛ 3 ЩЕ ИЗЛЪЧИ ГРАНДИОЗНО ММА ШОУ

Варна ще бъде разтърсена от грандиозно ММА шоу, което Канал 3 ще излъчи на 30-ти юли.
Тази неделя от 19.30 часа на входа на Морската градина във Варна ММА звездите Джон Демел-Разрушителят и Али Ескиев ще се срещнат с фенове и ще ги поканят лично на грандиозното ММА шоу на 30 юли в „Двореца на културата и спорта“ във Варна, в което ще участват.
Уникалната гала вечер, посветена най-силните и най-атрактивните в новата ММА история, ще бъде открита от областния управител на Варна Стоян Пасев. В титаничен сблъсък ще се изправят шампиони от различни стилове и вериги от цял свят.
Джон Демел – Разрушителят, е едно от водещите имена в тежката категория в Европа, шампион на пет различни вериги, боец, който приключва всичките си мачове с разбиване на противника още в първите минути.
Али Ескиев – шампион на SFC и един от водещите чеченски бойци, майстор на спорта на Руската федерация и майстор по ръкопашен бой на Руската армия; Камил Колтън, който наскоро спечели британската титла на световната кик-бокс Асоциация (WKA) идва в България само с една мисъл, да си тръгне с още една титла, тази на SFC. Срещу него ще се изправи непобеденият до този момент в K1, български лъв Христо Христов. Това е и първият българин, достигнал до титлата шампион на WCMMA, носител на колана на супертитлата по Санда в Лондон, финалист от английското реалити шоу „Born to fight“, където си извоюва името „Терминатора“.
Анита Доганова е многократен шампион по граплинг и аматьорски по ММА на България. Едно бижу, което впечатлява със своята женственост, но е истински войн в клетката. 150-килограмовият гигант от Полша и шампион в тежка категория на CFC (Cage Fighting Championship)  и Fusion MMА Томас Чевински е още една от атракциите в турнира. Анди Кънингам – шампионът в тежка категория на WCMMA и UCMMA, многократен първенец по бокс и кик-бокс; Джими Уелън – световен шампион на International Sport Kickboxing Association (ISKA) и европейски шампион на World Kickboxing Network (WKN) са част от имената в бойната карта на 30 юли.
За да гарантират обективност при излъчването на победителите в тези толкова очаквани двубои, организаторите от Combat Promotion са поканили UFC рефери, съдии, cut men и officials. За обявяването на двубоите и тяхното ръководене от САЩ пристига Майк Маркам – водещ на най-големите международни ММА турнири в света.
Гала вечерта на 30-ти юли ще бъде открита с пресъздаване на древна битка от атрактивните войни на прабългарската школа за оцеляване „Бага-тур“. Българските бойци, участници в гала вечерта, ще се появят на подиума в духа и традициите на българския фолклор. Целта е представянето на българския боец с цялото му величие и достолепие, познато от големите битки в родната история на българските национални герои.
Всичко това, заедно с впечатляващите светлинни и звукови ефекти, международен екип от професионалисти означава само едно  – гарантирано грандиозно ММА шоу!
Top
>