Вие сте тук
Начало > Шоу > КАТЕТО ЕВРО АУТ ОТ „БЪЛГАРИЯ ТЪРСИ ТАЛАНТ“

КАТЕТО ЕВРО АУТ ОТ „БЪЛГАРИЯ ТЪРСИ ТАЛАНТ“

катето евро kadiev

Актрисата Катерина Евро няма да продължи ангажиментите си към „България търси талант“ в предстоящия му сезон, който трябва да гледаме догодина. Все пак обаче синът й ще остане водещ на продукцията на бТВ.

„Искат млади мацки, аз вече съм им дърта. Няма ккаво да се прави“, иронизирала ситуацията звездата от „Оркестър без име“. В миналогодишния състав на журито бяха още младата актриса Евелин Костова, Николаос Цитиридис и проф. Тодор Кантарджиев, който също бил по въпрос за новия сезон.

КАТЕТО ЕВРО СЕ МИЕ СЪС ЗЕЛЕВА ЧОРБА

Продуцентите искали да привличат повече млада аудитория и затова идеята им е да залагат на свежи попълнения в панела. За момента от бТВ избягват да дават каквато и да е информация за предстоящия девети сезон. Знае се единствено, че шоуто ще тръгне в средата на февруари, както е било и в предишните години.

Водещият Александър Кадиев обаче е бетонирал мястото си, макар че преди месеци напусна обедното токшоу „Преди обед“. Продуцентите обаче са изключително доволни от работата му досега и не искат да рискуват за кардинална смяна на тази позиция, коментират в средите, пише „Галерия“.

КАТЕТО ЕВРО СЕ ПОКАЗА СЛЕД ПОДМЛАДЯВАЩАТА ОПЕРАЦИЯ

Синчето на Евро все пак се опитал да ходатайства за майка си, но го отрязали с твърдението, че цялото жури ще бъде сменено и няма как да само нея да запазят, защото няма да е честно спрямо останалите кадри, с които са работили в последния сезон на „България търси талант“.

Top
>