Вие сте тук
Начало > Спорт > БОРЕЦЪТ КИРИЛ МИЛОВ ВДИГА СВАТБА С КРАСИВА ФАРМАЦЕВТКА

БОРЕЦЪТ КИРИЛ МИЛОВ ВДИГА СВАТБА С КРАСИВА ФАРМАЦЕВТКА

кирил милов kiril milov

Европейският шампион по борба Кирил Милов се жени за красавица. Златният медалист от първенството в Будапеща е сгоден за красивата Александрина, с която са заедно от няколко години.

Именно Алекс е голямото вдъхновение за Кирил, който отвя конкуренцията на Европейското. Хубавицата е далеч от спорта – тя е магистър фармацевт и отличник на випуска си в Медицинския университет в София.

Влюбените вече са сгодени, но все още не са минали под венчило. Александрина получава предложение за брак навръх Коледа през 2020 година и без колебание приема. Заради пандемията сватбата се отлага във времето, но вече нищо не пречи на двойката да мине под венчило. Алекс редовно се обяснява в любов на Кирил и вярва, че той ще сбъдне голямата си мечта- олимпийска титла за България, писа „България Днес“.

„Ти си пример за човек, който никога не се отказва от мечтите си, въпреки трудностите и болката. Възхищавам ти се. Искам да имам твоята воля и сили. Благодаря ти, че ме обичаш когато най-малко ставам за обичане! Благодаря ти, че те има. Пожелавам ти от все сърце много медали и най-вече олимпийска титла! Аз ще бъда до теб във всеки успех, за да ти напомням пътя дотам, и във всеки неуспех, за да ти вдигам главата“, написа влюбената Алекс.

Top
>