Вие сте тук
Начало > FAMOUS > КОЛКО СТРУВАТ БОКСЕРКИТЕ НА ГАЛИН?

КОЛКО СТРУВАТ БОКСЕРКИТЕ НА ГАЛИН?

версаче галин galin

„Версаче, Версаче…“, както се пее в онази хитова песен в TikTok, а Галин определено притежава дрехи на скъпарската марка. В Instagram той невинно позира без тениска, показвайки релефното си тяло и татуси, но модни спецове обърнаха внимание на бельото му.

ЗАЩО ГАЛИН СКОЧИ СРЕЩУ ДАРИН АНГЕЛОВ

Съвсем случайно се подават боксерките на Галин, които са именно на „Versace“. Бихте предположили, че цената им е космическа, но се оказва, че почти всеки може да си ги позволи. Е, на цената на чифт хубави обувки са, но пък ще имате боксерки на „Версаче“. След бърза проверка в официалния сайт на модния гигант, ние установихме, че един чифт от бельото струва само… 50 евро.

версаче боксерки

Просто изчисление показва, че със 100 лв., колкото приблизително струват боксерките в българска валута, ще си купим 12 кори яйца, размер L. Така де, празници идват, има да се боядисват яйца, да се правят козунаци, а някои сме и на диета за beach body.

ЕТО КОЙ ПРАВИ ГОЛИТЕ СНИМКИ НА ГАЛИН В БАНЯТА

„Галин се излага с евтини боксерки“, смятат някои потребители, но на нас не ни се струва, че на него му пука, отбелязва vbox7. А и 100 лв за боксерки са си доста пари. Наскоро Галена пък се изфука с тоалет за 15 бона, с който удари в земята и най-оборотните фолк певици.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Galin🐺 (@galin_music)

Top