Вие сте тук
Начало > Шоу > КОКО РАЗКРИ КАКВО ЩЕ ПРАВИ С НАГРАДАТА ОТ „ФЕРМАТА“

КОКО РАЗКРИ КАКВО ЩЕ ПРАВИ С НАГРАДАТА ОТ „ФЕРМАТА“

коко фермата

Наградата от 100 хиляди лева победителят във „Фермата“ Костадин Велков ще разпредели в три посоки.

Основната е в реставрирането на наследствена къща, построена от дядото на Коко на 30 км от Рилския манастир. Останалите ще се отделят за двете дечица, а третата ще помогне за отваряне на салон за красота на неговата съпруга.

Бюджетните сметки сподели пред „България днес“ 34-годишният мъж, който безапелационно спечели риалити формата с голяма зрителска подкрепа и симпатия. Коко показа пред цяла България, че е борбен, млад. скромен и дисциплинирам мъж с прекрасно семейство и ценности заслужава да триумфира фермерските надпревари и да бъде еталон за обществото.

БИВШИЯТ ФУТБОЛИСТ КОКО СПЕЧЕЛИ „ФЕРМАТА“ И 100 БОНА

„Още ме държи емоцията и това ще продължи дълго. Едва ли ще ми се случи да изпитам пак подобно усещане от същия тип победа Имал съм много лични и професионални победи, но тази е особено голяма. Сбъднах мечтата си да вляза във „Фермата“, но в мито един момент не съм си и помислял, че мога да победя. Нещата се случиха по естествен начин. Не съм си навивал на пръста и не съм се бидил сутрин само с мисълта за победа и това може би изигра много важна роля“, казва Коко.

Син е на известния, вече бивш футболист Антон Велков. Самият той печели Купата на България с екипа на „Славия“ през 2018 година.

Top
>