Вие сте тук
Начало > Новини > КУЛАГИН „ЗАХАПА“ МОНИКА ВАЛЕРИЕВА

КУЛАГИН „ЗАХАПА“ МОНИКА ВАЛЕРИЕВА

Поредната доза скандални и премълчани тайни ни предлагат от новия брой на телевизионния таблоид на Николета Лозанова.

„Това е първото ми интервю от много време насам. След участието ми в реалити формата „VIP Brother“, аз се бях оттеглила от медийни изяви и отказвах да говоря за личния си живот. Дойде време да се изяснят много неща, относно моя живот и невярните публикации в пресата. Знам, че сте учудени от избора ми на предаване, но мисля, че това е най-доброто място да покажа истинското си лице.“ – сподели Валериева пред феновете си във Facebook.

Този път гост е горещата Моника Валериева, която застана пред Кристина Патрашкова и камерите на предаването, за да разкрие своите премълчани откровения. Най-неочаквания гост бе буквално „обстрелян“ от Патрашкова със скандални въпроси.


capture-20160630-130026„Очакваме да чуем: Снимала ли е сама ферарито на Божинов от терасата пред входа й, след което е пуснала снимките на медиите, за да стане известна. Ходила ли е в Италия при Ники Михайлов, заедно с Мари Вачева? Истинската причина да се скара с Андреа? От кой тип моделки е – фото-модел, подиумен.. или някой друг вид?! Можете да кажете нещо за новото й парче на Оцко и амбицията да стане новата Андреа в „Пайнер“. Питахте ли я как се става известен в България? Убеден съм. Съмнявам се, че екипът ви се е справил добре и Кристина Патрашкова наистина ще свали маските. Затова – от мен мокрите кърпички. Ще гледам.. И се надявам да видя Николета с еднакви вежди. Целувки!“
– Под публикацията на таблоида в интернет пространството стилиста и гримьор Валентин Кулагин написа коментар, с който „захапа“ моделката и това не остана незабелязано.

Top
>