Вие сте тук
Начало > Новини > Интервю > ЛЕЙДИ БЪЛГАРИЯ 2016: БЯХ МНОГО КРОТКО ДЕТЕ

ЛЕЙДИ БЪЛГАРИЯ 2016: БЯХ МНОГО КРОТКО ДЕТЕ

Навръх 1-ви юни – Международния ден на детето, разговаряме с Лейди България 2016 Елизабет Методиева за празника, малчуганите преди и сега, както и за нейното детство.

-Бети, празнуваш ли днес?

-Разбира се.  Аз съм на мнение, че всеки един трябва да запази детското в себе си. Така ще успеем да бъдем по-добри, по-човечни и по-истински.

-Какво дете си била?

-Това, което са ми разказвали моите родители е, че съм била много кротко дете, където са ме оставили, там са ме намирали. Играла съм си, не съм била проблемна. Но пък всяко дете прави и бели, така че и аз съм правила, но рядко.

-Успя ли да запазиш тази своя черта и до днес?

-Да, смятам, че съм успяла да я запазя, въпреки че рядко я проявявам в това забързано ежедневие. Но пък веднъж в седмицата се опитвам да разпусна и да я покажа.

-Какво си спомняш от детството си? Как отбелязвахте 1-ви юни тогава?

-Бяхме винаги по улиците и площадите, имаше вече червени захарни памуци, петлета и сладолед. Тогава можеше да се видят  в градовете само по празниците лунапарк, картинг, а не като сега винаги.

-Кое ти липсва от онзи период?

-Тогава децата сякаш бяхме по-истински. Сега всички малчугани са презадоволени и не могат да усетят това, което ние сме усещали.

2 thoughts on “ЛЕЙДИ БЪЛГАРИЯ 2016: БЯХ МНОГО КРОТКО ДЕТЕ

  1. Бети, не смяташ ли, че е под достойнството ти да даваш интервюта за някакъв безизвестен, непосещаван сайт, а на всичкото отгоре и да си плащаш за това?

    1. Когато статистиката говори, хейтърите да мълчат 🙂 Иначе интервюто е дадено в предаването „Famous VOX“ на радио VOX и никой не си е плащал…

Comments are closed.

Top
>