Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЛЕНА БОРИСЛАВОВА ОТКАЗА ДА СЕ ОМЪЖВА

ЛЕНА БОРИСЛАВОВА ОТКАЗА ДА СЕ ОМЪЖВА

лена мирослав иванов бориславова lena borislavova miroslav ivanov

Лена Бориславова отказа да се омъжва за депутата от „Продължаваме промяната“ и заместник-председател на 47-ото Народно събрание Мирослав Иванов. Двамата са сгодени и имат момиченце Деа, което се роди на 19 септември миналата година. Припомняме, че Лена забременя около Нова година по време на пътуване в Париж.

„Имахме план за сватба и всичко беше готово – меню, ресторант, цветя, фотограф. Беше предплатено и дори бяхме изпратили покани на колегите си от чужбина, за да запазят датата. Но избухна пандемията, после дойде политиката и малко по-малко фокусът се измести. Не остава време за сватба, а и вече не зная дали има смисъл от нея. Мисля следващото ни голямо събитие да е кръщенето на Деа. Не виждам смисъл да подписваме. Светът, в който живеем, това не е актуално. Един лист хартия няма как да покаже стабилността на брака, ако нея я няма. Още когато решихме да правим сватба, смисълът, който намирах в това, бе не документът, колкото празненството, на което да съберем най-близките си хора. Сега ще го заменим с кръщене – отново хубав повод“, споделя провалилите си брачни планове Лена пред списание DIVA.

Месеци преди да забременее около Бориславова гръмна скандал, след като в медии се появиха кадри, на които Кирил Петков и Бориславова бяха заснети да влизат в квартира в идеалния център на столицата – на метри от бул. „Витоша“. Те излязоха в момент, когато Петков беше министър-председател, а тя началник на кабинета му. Видеото е било направено в по-ранен период, когато Петков беше назначен от Румен Радев за служебен министър на икономиката, а кантората, в която Лена Бориславов, спечели скандален договор с Българдската банка за развитие.

ЛЕНА БОРИСЛАВОВА КРИЕ РАЗВОД

По нейните думи квартирата е била ползвана за офис, в който двамата са обсъждали делата и ходовете на „Продължаваме промяната“. Веднага обаче избухнала съмнения, защо именно този апартамент е използван за политически сводки и планове, а не някой просторен и светъл офис, до какъвто най-вероятно достъп имат двамата.

На клипа се вижда как Петков уж посяга към парапета на стълбите, но е възможно и ръката му да стисва и нещо друго, докато Бориславова отключва вратата на квартирата.

Амбициозната Бориславова, която продължи да работи чак до последната седмица преди появата на дъщеря си, се върна бързо към служебните си ангажименти. Тя прехвърли майчинството си на майка си на шестия месец от раждането, като понякога води малката на работа със себе си. „Деа е много социална и сигурно бебето с най-много сменени пелени в обществени сгради – в Министерския съвет, Народното събрание, щаб, парти за избор на кмет на столицата. Колегите в предизборния щаб също бяха щастливи от новия член на екипа. Случвало се е четирима да сменят пелените й, защото всички искат да помогнат и да са част от процеса по отглеждане.

Top
>