Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ДЕТРОНИРАНАТА „МИС БЪЛГАРИЯ“ ЕЛИЗАБЕТ КРАВЕЦ ДЪЛЖИ 40 БОНА НЕУСТОЙКИ

ДЕТРОНИРАНАТА „МИС БЪЛГАРИЯ“ ЕЛИЗАБЕТ КРАВЕЦ ДЪЛЖИ 40 БОНА НЕУСТОЙКИ

елизабет кравец elizabet kravec

Една от най-красивите миски в България Елизабет Кравец се оказа без корона, защото й бе отнета заради неспазени и неизпълнени ангажименти. СЕга титлата вече носи Илияна Борисова от Шумен – нейната подгласничка в конкурса. Скандалът, който се разрази през този месец, поразтресе предиборната ни действителност и доведе до хиляди коментари в социалните мрежи: „Една красива Мис си имахме и й взеха короната“.

Оказа се, че българката с украински корени сама си е виновна за отнетата корона. „Много трудно взехме това решение“, сподели пред „Галерия“ Ирина Папазова, която притежава търговската марка. – Аз съм тази, която може да й разреши или забрани да ползва тази марка. Вече й е забранено да се именува с титлата „Мис България“, категорична бе тя.

И обясни, че Елизабет има подписани договори и клаузи, които още не са изпълнени от нея. Освен това се оказа, че тя „от месеци не контактува с нас, просто защото не си вдига телефона“.

Кравец не искала да ходи на фотосесии в последния момент дори отказала ангажименти. Според Папазова още първият й ангажимент е бил проблемен и тогава на нея й светнала червената лампичка. Елизабет започнала сама да си урежда сесии и да „работи на частно“. Комуникацията с нея става все по-трудна и по-трудна, дори невъзможна. „Снима клип и отиде и си взе парите на ръка“. На молбата на държащите марката Кравец да постави в Инстаграм профила си контакт за „Мис България“, тя не го прави. елизабет кравец elizabet kravec (1)

Предупреждавана е много пъти, но от нея – ни вест, ни кост. именно заради доброто отношения към нея и неподправената й красота, от няколко месеца организаторите търпят всички капризи и най-вече липса на комуникация от нейна страна, но в последните дни нещаста са стигнали извън контрол.

ОТНЕХА КОРОНАТА НА МИС БЪЛГАРИЯ 2023 ЕЛИЗАБЕТ КРАВЕЦ

Според Папазова възможно е причина за това й държание и абсолютното своеволие, което тя показвала, да е продиктувано от нейния нов приятел. Всъщност тя е в 12 клас, но в момента живее в Пловдив, откъдето е гаджето й Атанас Пелтеков. „Напълно вероятно е той да й дава подобни съвети“, твърди още Папазова.

Красавицата, в чиито вени тече смесена кръв, се е залюбила с инфлуенсъра, влогър и спортист, познат като Hyper Kong в социалните мрежи.

Той се занимава със създаване на видео съдържание, има над 350 000 последователи в интернет. Освен това е и създател на собствена марка дрехи, набираща все по-голяма популярност сред младежите у нас. Инфлуенсърът е със завидни финансови възможности, а и живее в огромна къща в Пловдив. Автомобилите му в гаража са на стойност няколко милиона лева.

„Разбрах, че ми е отнета короната от медиите. Със сигурност не го очаквах, защото след два месеца ще бъде „Мис България 2024″, мислих, че ще си предам короната, всичко ще приключи хубаво, но не пирключи по този начин“, сподели пред медиите Кравец. И освен това заяви, че ще си търси правата по съдебен ред. „Щом иска, да го направи, има това право“, репликира я Ирина Папазова.

„Пращал съм й съобщения, в които съм й казвал, че ако не спазва задълженията си съм длъжен да я уволня. Всичко беше ясно и тя го знаеше. Сега ни дължи неустойки, ние на нея 3000 еврор за изпълнен ангажимент, а тя на нас около 20 000 евро, заяви лицензодържателят на конкурса Гаел Борнел Санчес.

Top
>