Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЕТО ЗА КАКВО ИЗХАРЧИ ПАРИТЕ ОТ „ФЕРМАТА“ ПОСЛЕДНИЯТ ПОБЕДИТЕЛ

ЕТО ЗА КАКВО ИЗХАРЧИ ПАРИТЕ ОТ „ФЕРМАТА“ ПОСЛЕДНИЯТ ПОБЕДИТЕЛ

Костадин Велков коко kostadin velkov koko

Новодомец съвсем скоро ще бъде победителят от последния сезон на „Фермата“ Костадин Велков.

Коко ще се нанесе заедно със семейството си в двуетажна къща в столичния квартал „Надежда“ в края на лятото. Тогава се очаква ремонтът на новия дом на 4-членното семейство Велкови да приключи и то да се нанесе в мечтаното жилище. Новината съобщи пред „България днес“ самият Коко, който упорито и целеустремено работи месеци наред по осъществяването на семейната мечта – на първия етаж да има просторен салон за красота, който да се управлява от неговата съпруга, а вторият да остане за щастливите родители и двете им дечица.

Мечтата започва да се сбъдва още преди Коко, да прекрачи прага на „Фермата“, като купува стара двуетажна къща. След спечелване на формата паричната награда от 100 000 лв. удря сериозно рамо на Велков и му помага в реализиране на целта да я преобрази. Печалбата Коко разпределя на три. Първата част е изграждане на салона за красота и основен ремонт на вече закупената къща в „Надежда“. Очакванията са до края на август или началото на септември всичко да бъде готово и семейство Велкови да отворят шампанското и да прережат лентичката.

Наесен, след кратка почивка, Велков запретва ръкави и с друга част от сумата започва, без да губи време, реставриране на наследствена къща, построена от дядото на Коко на 30 км. от Рилския манастир. Останалата, трета част от печалбата Коко ще задели за двете си дечица.Коко е син е на известния, вече бивш футболист Антон Велков. Самият той печели Купата на България с екипа на „Славия“ през 2018 година.

КОКО РАЗКРИ КАКВО ЩЕ ПРАВИ С НАГРАДАТА ОТ „ФЕРМАТА“

„Няма да забравя този ден. Съжалявам само, че поради множество контузии приключих с футбола, когато децата ми бяха прекалено малки и не успяха да видят моите успехи“, казва Велков. Сега води футболен отбор към фондация за деца в риск. Прави го доброволно.

„Грабна ме идеята да помагам на деца в неравностойно положение. Те са в трудна ситуация, но са пленени от футбола. Опитвам се да ги науча на правила и дисциплина, които по една или друга причина им липсват. Много е труден и бавен целият процес, при някои дори невъзможен. Но аз не се отказвам и се боря докрай. И едно дете да съм успял да променя, е успех“, казва Коко. Парите си изкарва, като организира бизнес пътувания към немска туристическа агенция. Казва, че е късметлия. В семейството му царят любов и разбирателство.

Top
>