Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ОБОРОТНА Е: ЛУНА СПИ С 25-ГОДИШЕН МУСКУЛЯГА

ОБОРОТНА Е: ЛУНА СПИ С 25-ГОДИШЕН МУСКУЛЯГА

луна

Ексцентричната фолкаджийка Луна се фръцка из столицата в компанията на мускулест младеж в средата на 20-те години, коментират впечатлени фенове.

Младият компаньон на риалити звездата се води неин бодигард от няколко месеца, но всъщност изпълнява интимните прищевки на прецъфтялата чалгаджийка, твърди Уикенд.

Младежът се казва Петър и е завършил наскоро треньорски профил в НСА. Специалността му е гребане, което доста очевидно личи по наподобяващите двукрилен гардероб рамене на охранителя.

Макар че всъщност няма никаква нужда от гард, Луна е решила да си прави улична реклама, като се движи в компанията на коравия отвсякъде Пешо.

Близки до певицата твърдят, че заплатата на яко момче е близо 3 бона. Левентът съпровожда чалга антиката не само по участия, но и при елементарни ежедневни дейности като пазаруване в хипермаркетите, където чинно носи торбите с покупките на двойно по-възрастната си работодателка.

Петър обаче имал и друга, не по-маловажна функция, която изпълнявал насаме с гласовитката, пише още изданието. Мъжага се нагърбил с нелеката задача да задоволява неутолимия сексуален апетит на изпълнителката.

Top
>