Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > МАГИ ОТ „ЕРГЕНЪТ“ БИЛА ЧОВЕК НА НИКО ТУПАРЕВ

МАГИ ОТ „ЕРГЕНЪТ“ БИЛА ЧОВЕК НА НИКО ТУПАРЕВ

магдалена томова маги magi magdalena tomova

Една от най-коментираните в негативен план участнички в „Ергенът“ – Магдалена Томова, е влезнала със сериозни връзки в риалитито. Това усилено се коментира в интернет пространството и социалните мрежи. Според запознати бившата моделка и носителка на титлата „Мис Варна“ е в тесни приятелски отношения с един от продуцентите на предаването – Нико Тупарев. Двамата се познават от години, като Магдалена неведнъж е била сред близкото му обкръжение.

Дълбоките връзки на русата амбиция обаче не могат да скрият всеобщото възмущение от нея от страна на останалите дами в този сезон на риалитито, пише „Галерия“.

НАИСТИНА ЛИ СА ЗАЕДНО АЛЕК И ЛЕЛЯ МУ МАГИ ОТ „ЕРГЕНЪТ“?

Почти няма участничка, която да не е споделяла, че Маги е голяма актриса и не спира да преиграва пред Алек. Момичетата са твърдо уверени, че в реалния си живот моделката няма нищо общо с образа на романтична душа, която търси истинската и вълнуваща любов. Даже някои заявиха предложението си, че блондито по-скоро желае слава, чрез която след това да си намери мъж по сметка.

Като цяло Маги Томова не може да се оплаче от липса на влиятелни и популярни приятели. Въпреки това обаче с години остава напълно неизвестна за широката общественост – нещо, което към днешна дата иска да поправи.

ЕРГЕНКАТА МАГИ НАПИРА ДА Е ЗВЕЗДА ОТ 20 ГОДИНИ

В „Ергенът“ обаче образът й трудно може да бъде изграден като положителен. Въпреки големите старания на мадамата, тя очевидно не може да се харесва на останалите жени в къщата, които бързо усетиха, че е изкуствена и преднамерена в почти всяка ситуация.

Много зрители твърдят, че губят интерес към предавания, за които предварително се знае как ще свършат. В последния сезон на „Игри на волята“ например, се знаеше, че Иван Рълев ще е победител още от началото му. За „Ергенът“ сега пък изтече информация, че това е Маги, като другият спряган е Нани – Надежда Вишева. В последната надпревара тя побеждавала Магдалена.

Top
>