Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ВАЛЕРИ ГРИГОРОВ СТАВА АДВОКАТ

ВАЛЕРИ ГРИГОРОВ СТАВА АДВОКАТ

валери григоров valeri grigorov

За последните три години спортистът Валери Григоров стана една от най-популярните личности. Славата му тръгна от екстремното риалити „Игри на волята“, продължи с любовния му роман с актрисата Мария Бакалова, а в момента се раздава на сцената на „Денсинг Старс“, където е един от участниците.

Синът на двукратната ни олимпийска шампионка по спортна стрелба Мария Гроздева обаче не се увлича само по развлекателните програми и спорта. Той е прясно завършил право в Софийския университет  и има намерения да се развива в тази сфера. На въпроса „Представя ли си живота в офис, с костюм?“, споделя, че вече е имал допир с това амплоа след година стаж.

ВАЛЕРИ СЕ УРЕДИ ЗА АКТЬОР ПОКРАЙ МАРИЯ БАКАЛОВА

„Да, по-скучно е, но си има и интересна страна. Факт, че спортът ми е по на сърце. Иначе е еднообразно, имаш време да мислиш за други неща. Мислил съм как не искам да живея по този начин, но времето ще покаже, какво ще бъде. Ако все пак реша да се занимавам с това, бих се захвана с търговско право“, обяснява той, пише „Галерия“.

Първата си работа започва, когато е на 16 години в Синеморец като помощник-сервитьор в заведение, което му предлага дневно възнаграждение от 25 лева. Работил е и като спасител на плажа цели 5 години.

 

Top
>