Вие сте тук
Начало > FAMOUS > МИРЕЛА ОТ „ИГРИ НА ВОЛЯТА“ РАЗГОРЕЩИ С ПАЛАВИ ТАНЦИ (ВИДЕО)

МИРЕЛА ОТ „ИГРИ НА ВОЛЯТА“ РАЗГОРЕЩИ С ПАЛАВИ ТАНЦИ (ВИДЕО)

мирела. mirela

В тазгодишния сезон на „Игри на волята: България“ жените показаха сила и качества на Арената, които дори някои от мъжете не притежават. Напълно заслужено се бориха до последно, за да достигнат до финала. Е, в крайна сметка видяхме жена на финал – Виктория, така че нямаме право да говорим за несправедливости в играта. Всички бяха изправени наравно в тази битка.

Наред със силата момичетата показа и естествена красота сред мъжете, която няма как да бъде пропусната. За най-симпатична участничка, особено на мъжкия пол, е смятана Мирела, която в реалния живот владее хората около себе си с танци, тъй като тя професионално се занимава с това и е наистина много, много добра.

ГРЕШНАТА МИРЕЛА ОТ „ИГРИ НА ВОЛЯТА“ СТАВА ПЕВИЦА, ВЛИЗА В КОМПАНИЯТА НА ГАЛИН

Със сигурност това е едно от нещата, с които е спечила някога Лефтеров, а и неслучайно родни звезди ходят при нея на уроци – сред тях е плеймейтката Моника Валериева.

След излизането си от предаването красивата варненка стана истинска инфлуенърска находка. Времето ѝ през целия ден е плътно запълнено от всякакви ангажименти с реклами, но за танците Мирела винаги намира време.

Наскоро самата тя сподели, че с тях се чувства жива и чрез тях забравя проблемите си – поне за малко. Определено това е най-голямата ѝ страст, която е успяла да превърне и в професия, пише каналът Vbox7.

МИРЕЛА ПРИЗНА, ЧЕ Е КРИЕЛА ВРЪЗКАТА СИ С ВАЛЕРИ

Вчера вечерта моделката отново беше на инфлуенсърско събитие по повод новата книга на Славена Вътова, но преди това тя качи в стори видео с много провокативни и палави движения от дома си в спортно екипче. Личи си, че влага голяма страст в танците и по нашите скромни разбирания доста добре се справя – няма кака да не я хареса човек.

Top
>