Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > МИС БЪЛГАРИЯ 2020: ЕМАНУЕЛА МЕ ЗАПЛАШВА

МИС БЪЛГАРИЯ 2020: ЕМАНУЕЛА МЕ ЗАПЛАШВА

венцислава тафкова емануела vencislava tafkova emanuela

Заплахи и обиди в 4 ч. сутринта твърди, че е получавала Мис България 2020 Венцислава Тафкова от фолкпевицата Емануела.

Това разкри сензационно пред „България Днес“ най-красивата българка за 2020 г. Причината за „истеричните изблици“ на певицата са отношенията на Тафкова с бившия й мъж Мартин Николов, по-известен като Елвиса. Макар Венцислава да отговаря лаконично на въпроса имат ли двамата отношения, не крие, че с Мартин се забавляват. Пред вестника пловдивчанката сподели, че именно заплахите от страна на Емануела и отношенията й към нея и Мартин ги сближават още повече.

„С Мартин Николов сме в прекрасни отношения, но не смятам, че те трябва да вълнуват когото и да било. Той е изключително възпитан мъж от добро семейство, голям кавалер. Никога не съм обичала отношенията ми с мъжете да стават публично достояние. Точно затова сега също няма да изневеря на себе си. И той като мен не обича да се бъркат в отношенията му. Големи хора сме и сами можем да взимаме решения с кого да се виждаме и с кого не, без да се налага да даваме обяснения, особено пък на бившите си“, отговаря Венци на въпроса какво точно я свързва с Елвиса.

22-годишната миска признава, че винаги е общувала с по-възрастни мъже и приема за съвсем нормално разликата им във възрастта. Както самата тя се ирази: „Та той не е на 50 г.!“.

„Не съм от тези, които се съобразяват с хорското мнение или пък които се срамуват. Мартин също е такъв. Предполагам и това е причината да не отразявам заплахите от бившата му жена, които получавам по свой адрес. Истеричните изблици в 4 ч. през нощта няма как да ме притеснят. По-скоро имат обратния ефект и покрай тях имаме все повече общо с Мартин. Определено доста се забавляваме“, сподели Тафкова, като подчерта, че Емануела не спира да я притеснява.

ЕЛВИСА СМЕНИ ЕМАНУЕЛА С МИС БЪЛГАРИЯ

„40-годишна жена ми пише заплашителни съобщения в 4 през нощта. Не е нормално да можеш да си ми майка и да имаш дете на моя възраст, а да си толкова агресивна и да изпитваш такава злоба. Така че очевидно годините не са мерило“, категорична е младата пловдивчанка.

Венцислава разказва, че не тя е причината за раздялата между Емануела и Мартин. Според нея именно отношението на певицата води връзката им до крах.

„Ще разочаровам всички, но истината е, че не съм аз причината за раздялата на Емануела и Мартин! Причината да не са заедно, за което аз съм обвинявана, е самата Емануела. Тя сама е започнала да излиза с негови приятели, а какво прави с тях само те си знаят! Нямахме отношения до момента, в който тя реши да започне да ми пише, да ме обижда и да ме заплашва. Започна да плете интриги и да замесва много други хора в тях. Няма да показвам чатовете между нас, защото не искам да влизам в този махленски скандал и да падам на нивото му. Смятам, че не ми отива!“

Миската сподели, че не е имала желание изобщо да коментира, но фактът, че няколко месеца слуша какви ли не неща по свой адрес, я принуждават да повдигне завесата.

„Нямаше да коментирам изобщо тази тема, но няколко месеца слушах какви неща говори за мен пред много хора и наши общи познати, но вече прекали и само заради това си позволявам да коментирам сега.“

ЕМАНУЕЛА С НОВ, ЗАВЕДЕ ГО В АПАРТАМЕНТА НА БИВШИЯ

До редакционното приключване на броя Емануела не бе открита за коментар. Редакцията е готова да предостави и нейната гледна точка по случая.

„България Днес“ потърси позицията на Емануела по случая.
„Това са пълни глупости! Не ме интересуват техните отношения. Тя върти интриги. Не искам някой, който се чуди как да стане известен, да си прави реклама на мой гръб!“, категорична е Еми.
Според нея Тафкова е поредната жена в живота на Мартин, който си падал по разнообразието.

Top
>