Вие сте тук
Начало > Издънки > МРЕЖАТА ГЪРМИ: МЛАДИЯТ ЛЮБОВНИК НА ГЛОРИЯ СТАНА ЗА СМЯХ

МРЕЖАТА ГЪРМИ: МЛАДИЯТ ЛЮБОВНИК НА ГЛОРИЯ СТАНА ЗА СМЯХ

добри глория dobri gloria

Младият любовник на Глория стана истински хит в социалните мрежи, но не заради актуалната си тръпка, а заради облеклото си. Мускулестият мачо има кадър как вечеря с майка си…, облечен в потник, каквито носят батките, когато тренират в залата.

Видът на Добри е доста комичен и показва, че му липсва вкус, за разлика от Глория, която винаги се стреми да изглежда елегантно. Източници на „Уикенд” издават, че откакто люби примата на фолка, мъжагата се стреми да е по-официален и обсъжда с нея тоалетите си, за да не я излага. Е, все още има доста какво да учи…

ГАДЖЕТО НА ГЛОРИЯ БИЛ ШОФЬОР НА АЛИСИЯ

Глория вече е запознала интимния си партньор със семейството си. Влюбените гълъбчета дори прекараха заедно Бъдни вечер, разбира се, в дома на фолк дивата. Мачото се оказа доста желан в чалга средите. Освен през леглото на Татяна, за чиято секс афера писахме, Добри е бил шофьор на Алисия, като най-вероятно двамата са имали вземане-даване в леглото, коментират в бранша. Певицата нямала добро мнение за него и го определяла като „използвач” пред нейни близки.

Преди да се хване с Глория, Добри пък е бил сгоден за маникюристка. Двамата обаче прекратили връзката си през лятото. Малко след това амбициозният левент се хванал с примата на чалгата.

Top