Вие сте тук
Начало > FAMOUS > МИСТЪР БЪЛГАРИЯ СИ ПРИСАДИ 12 ХИЛЯДИ КОСЪМА

МИСТЪР БЪЛГАРИЯ СИ ПРИСАДИ 12 ХИЛЯДИ КОСЪМА

румен георгиев rumen georgiev

Мистър България Румен Георгиев си присади 12 000 косъма на главата си. Георгиев се е подложил на процедура за присаждане на коса в клиника в Турция.

По време на манипулацията се имплантират около 4000 фоликула, всеки от който е носител на около 3-4 косъма. Хубавецът сподели снимка в социалните мрежи от момента преди операцията, на която се вижда очертаното място, което предстой да бъде присъдено. В случая с Мистър България става дума за предната част на главата в областта около челото.

КОЙ Е ВИКТОР РУСИНОВ – МИСТЪР БЪЛГАРИЯ, КОЙТО ШОКИРА СЪС СКРОМНОСТ В „ЧЕРЕШКАТА“

„Операцията ми беше преди броени дни и премина успешно. Поне при мен нямаше болка“, сподели пред екип на “Телеграф” Мистър България. Той разказа, че решението да се подложи на такава процедура било дълго обмисляно, но решението било взето преди година. Георгиев разказа още, че цялата процедура се прави с местна упойка, но продължава дълго. При него е започнала в 9:30 почти до 5 следобед. За момента Мистър България се чувствал много добре и доволен, но все пак крайният резултат и сгъстяването на косата се очакват до една година след присаждането.

Припомняме, че досега доста популярни мъже се подложиха на присаждане на коса. Един от първите, за които стана ясно, че се радва на присадени косми, беше вратарят Боби Михайлов. След него стана популярен неговият колега Наско Сираков, знае се, че Димитър Бербатов също е лягал под ножа. Сред звездите на шоубизнеса с присъдена коса могат да се похвалят Мон Дьо, Евтим Милошев, Ивайло Захариев и други.

Top
>