Вие сте тук
Начало > Край Босфора > НА 41: ФЕРХУНДЕ КАЗА „ДА!“

НА 41: ФЕРХУНДЕ КАЗА „ДА!“

дениз чакър ферхунде deniz chakur ferhunde

Дениз Чакър най-накрая приключи с моминството. 41-годишната актриса, която доскоро твърдеше, че бракът е безмилостен, мина под венчило на 10 септември. Екранната Ферхунде от „Листопад“ каза „Да!“ на родения през 1975-а компютърен специалист и бизнесмен Билгехан Байкал. Сватбата им с 200 гости се състоя в луксозен ресторант в кв. „Саръйер“.

Новият съпруг на тв звездата е следвал в Германия и Великобритания, притежава докторска степен по икономика на Европейския съюз, членува във фондация за изследване на социалната и политическата система в Турция. Той е и в ръоводството на футболния клуб „Галатасарай“.

Родена навръх Нова година през 1981-ва в Анкара, Дениз започва да се занимава с манекенство в края на гимназията. После е приета да учи в театрален ВУЗ – аналог на нашия ВИТИЗ. Докато следва, участва в няколко радиореклами.

След дипломирането си Дениз се мести да живее и работи в Истанбул. Първото й тв участие е през 2004-та в сериала „Ако жената поиска“, а година по-късно се снима в сагат „Любов между двама“ – романтична комедия, в която млади турци се борят за чувствата си въпреки препятствията и предразсъдъците на близките им.

ФЕРХУНДЕ СЕ ОМЪЖВА НА СТАРИ ГОДИНИ

Малко преди да започне работа в суперхита „Листопад“, Дениз участва и в още един сериал, където влиза в кожата на барманката Фунда, пише „Уикенд“.

Макар да се омъжи чак на 41 години, екранната Ферхунде има солиден опит на интимния фронт. В миналото тя беше сгодена за Октай Кайнарджа, а въртеше любов и с Ибрахим Челиккол и Нихат Алтънкая.

За своя кума на сватбата си в неделя Дениз бе избрала колежката си Зухал Олджай, която българските зрители познават като Гюнюл – майката на Толга и Коркут в „Една любовна история“ и Дилек в „Ифет“. „На нея дължа запознанството си с моя любим Билгехан“, обяснява чаровната булка. И допълва, че със съпруга й работят упорито за бебе и се надяват на скорошно зачеване.

Top