Вие сте тук
Начало > FAMOUS > НА АРИАНА ГРАНДЕ Й ПИСНА, ПОДАДЕ МОЛБА ЗА РАЗВОД

НА АРИАНА ГРАНДЕ Й ПИСНА, ПОДАДЕ МОЛБА ЗА РАЗВОД

ариана гранде ariana grande

Певицата Ариана Гранде официално е подала молба за развод от Далтън Гомес, макар че от месеци са разделени, съобщи „Билборд“, позовавайки се на съдебни документи, предава БТА.

Според сайта Ти Ем Зи, който първо обяви за разрива в семейните отношения на двамата, певицата е подала молбата в съд на Лос Анджелис в понеделник, 18 септември, като се е позовала на „непреодолими разногласия“. Гомес е направил същото, като е посочил, че са разделени от 20 февруари 2023 г.

През юли тази година се разпространи новината, че Гранде и Гомес са сложили край на отношенията си, след като бяха женени в продължение на две години. Преди да се разделят, двамата са се опитали да оправят отношенията си, но безуспешно.

Те са останали приятели, макар и разделени, и говорили редовно по телефона.

АРИАНА ГРАНДЕ ВДИГА СВАТБА

Двойката започна романтичната си връзка в началото на 2020 г. Гранде обяви, че е сгодена за Гомес на 20 декември с поредица от снимки в социалните мрежи, включително кадър на пръстена ѝ. Двамата се ожениха пет месеца по-късно – през май 2021 г.

След раздялата им се разпространи слуха, че Гранде е започнала връзка с колегата си от филма „Wicked“ Итън Слейтър. Преди това той беше женен за певицата Лили Джей и двамата отпразнуваха четиригодишнината от сватбата си през ноември 2022 г. Двамата имат едногодишен син.

Top