Вие сте тук
Начало > FAMOUS > РАЧКОВ СЕ НАДЯВА ДА РАБОТИ ОТНОВО СЪС ЗУЕКА

РАЧКОВ СЕ НАДЯВА ДА РАБОТИ ОТНОВО СЪС ЗУЕКА

zueka-rachkov зуека рачков

Васил Василев-Зуека чукна 59 години в Испания в подготовка за изложбата си в столицата Мадрид.

Българските му приятели обаче не го забравят и му честитят не само лично, но и в социалните мрежи, видя Hotnews.bg. Партньорът му от Капките Димитър Рачков не е загубил надежда двамата да продължат да работят заедно, макар че днес Василев не иска да чуе за телевизията и се отдал изцяло на картините си. Продуцентът на „Господари на ефира“ Джуди Халваджиян също поздрави бившия водещ.

„Честит рожден ден, Зуек! Обичам те!!! ❤️Надявам се да си партнираме дори и на годините от последната снимка“, написа Рачков.

Васил Василев – Зуека напусна България през 2021 година. Решението му запали сериозен спор, като едни го поздравяват за решението му, докато други го нападат с грозни епитети, че е предал родината. Месеци той упорито мълчеше и не отвръщаше на вълната от омраза, който всекидневно го залива от всички страни. През септември през 2021 година Зуека реши да разкрие цялата истина за напускането си в България и как е минал първия учебен ден на сина му, който се оказал голям пакостник.

ЗУЕКА СЕ ВРЪЩА КАТО ВОДЕЩ НА „ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА“

В епизод на „Господари на Уеба“-интернет предаването, което наследи „Господари на ефира“ водещите Герасим Георгиев – Геро и Малин Кръстев направиха видео връзка с бившия си колега. Той се включи от студиото си, където показа и последната си, още недовършена картина. „Зуек, ти все по-зле изглеждаш“, контрира го веднага Геро. Категорично не бе прав обаче, защото актьорът се показа с тен, отпочинал и широка усмивка

„Как къде съм? Ясно е къде съм! В Европа! Всичко е наред. Не мога да разбера защо в България хората ме наричат беглец. Ние не сме избягали, ние сме в Европейския съюз. Просто се преместихме от едно място на друго. Много съм доволен, всичко е наред и сме щастливи. Няма да кажа в коя държава се намирам. Кой го интересува, освен жълтата преса. Там написаха, че съм избягал с милиони“, бе лаконичният отговор на Зуека.

Top
>