Вие сте тук
Начало > Край Босфора > УРАЗ КАЙГЪЛАРОЛУ СКАНДАЛИЗИРА СЪС СНИМКА

УРАЗ КАЙГЪЛАРОЛУ СКАНДАЛИЗИРА СЪС СНИМКА

ураз кайгъларолу uraz kaigularolu

Харизматичният актьор Ураз Кайгъларолу, радващ се на голяма международна популярност заради убедителното си превъплъщение в образа на Гедиз от хитовата драматична поредица „Дърещята на посланика“, бе забелязан в компанията на новата си любима.

Тя е фотографката Сайна Солейманпур, която е с 8 години по-млада от него. В началото на годината в социалните мрежи той публикува обща снимка с нея, но едва няколко месеца по-късно потвърди пред представителите на медиите, че двамата наистина са заедно.

Съзнателно или не, той предизвика истински скандал в Турция, след като разпространи снимки от тяхна фотосесия, смятайки, че по този начин ще подкрепи новата си любов. В това нямаше да има нищо лошо, ако обективът на Сайна не беше запечатил как тя е жертва на насилие, упражнено от нейния любим.

На една от фотографиите Ураз държи в ръка сатър, а в другата отрязаната глава на Сайна. Това наиситна дойде в повече на феновете му.

Те заявиха, че оценяват артистичния елемент в снимките, но в коментарите си са категорични, че показаните визуални елементи предизвикват негативни асоциации, че актьорът и половинката му подкрепят физическия тормоз над нежния пол в страната.

По тази причина и Кайгъларолу публикува изявление, в което се извинява за провокативното възмущение и създадената полемика в медиите, пише „Галерия“.

„Ако визуалните изображения, които се появиха в резултат на това мое действие, предизвикват дискоморт в обществото, не мога да приема, че сме създали изкуство. Затова и искам да се извиня, уверявам, че не съм искал да провокирам подобни негативни емоции“, посочва той.

Top
>