Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЕМАНУЕЛА СЕ ПОХВАЛИ С НОВИЯ СИЛИКОН

ЕМАНУЕЛА СЕ ПОХВАЛИ С НОВИЯ СИЛИКОН

емануела emanuela

Емануела извади на показ чисто новите си силиконови гърди. Фолк звездата е подновила имплантите си наскоро и сега бюста й е наистина гигантски!

За една от най-скандалните певици в чалгата това е трети чифт импланти, които си поставя през живота си след операция. С всеки следващ бюст Емануела вероятно търси не само по-добро качество, но и по-големи размери. Този път тя е надула пазвата си с внушителните 1450 кубика силикон, което автоматично я превръща в най-надарената откъм цици изпълнителка. Когато човек е в близост до нея, има чувството, че бомбите на певицата всеки миг ще експлоадират.

ЕМАНУЕЛА НЕ МОЖЕ ДА ПРЕЖАЛИ ИВАН

Изпълнителката щедро разхожда новите си гърди по време на участие в чалготека в Студентски град в столицата преди дни. Тя умишлено залага на рокля, която едва-едва прикрива бюста й, и почерпените фенове с охота се наслаждават на горните интимни части от тялото й. Дрехата трудно удържа напъна на изкуствените бомби, които аха да разкъсат роклята и да стане още по-горещо в нощното заведение.

Според източник на Lupa.bg, новите импланти на певицата са поставени в клиника в Гърция. Емануела е платила над 4000 евро за интервенцията.

Top
>