Вие сте тук
Начало > Шоу > ЧОТКИН ОТ „ХЕЛС КИТЧЪН“ ВДИГА СВАТБА С ДРУГА ГОТВАЧКА ОТ ШОУТО

ЧОТКИН ОТ „ХЕЛС КИТЧЪН“ ВДИГА СВАТБА С ДРУГА ГОТВАЧКА ОТ ШОУТО

чоткин chotkin

Финалистът от „Хелс китчън“ Чоткин се стяга за сватба. Избраницата му също е от шоуто.

В днешното състезание наградата между участниците беше среща с някой, с когото много искат да се видят. Именно Чоткин победи конкуренцията с рибай, който шеф Ангелов оцени с пълен комплект точки. Чоткин беше казал, че иска да се види със семейството и брат си, но шеф Ангелов му обеща по-голяма изненада.

Когато отиде на срещата Чоткин остана като треснат. Срещу него бе Камелия, която също бе част от реалитито, но изхвърча от Кухнята на Ада преди месец. Докато беше в „Хелс китчън“ Камелия призна, че е влюбена в Чоткин.

ЛЮБИМКАТА НА ШЕФ АНГЕЛОВ АУТ ОТ „ХЕЛС КИТЧЪН“

„Очаквах да видя семейството…“, изпусна се Чоткин.

„Е, аз не съм ли вече от семейството“, тросна му се Камелия.

Оказа се, че нещата между двамата са напреднали и те дори говорят за сватба. Чоткин каза, че се надява да спечели стоте бона от предаването, за да направи страхотна сватба, но двамата ще си кажат „да“ дори и да не стане победител.

„Камелия е най-красивата жена. За мен тя остава моята жена завинаги“, категоричен бе Чоткин, а двамата се поцелуваха без да се срамуват от камерите. Камелия призна, че я изпратили в шоуто с пожеланието или да го спечели, или да си намери мъж. Три дни след отпадането си тя дори си татуирала инициалите на любимия.

Top
>