Вие сте тук
Начало > Спорт > НАДАЛ ВДИГНА СВАТБА В ЗАМЪК НА МАЙОРКА

НАДАЛ ВДИГНА СВАТБА В ЗАМЪК НА МАЙОРКА

рафаел-надал

Сватбата на големия тенисист Рафаел Надал, който най-после каза „да“ на любимата си Мария Франциска Перейо след 14-годишна връзка, очаквано е най-коментиранато светско събитие в света от изминалия уикенд. Рафа, който 19 пъти печели купата от Големия шлем, се венча в красив замък в родната си Майорка.

Тържественото събитие се състоя в събота в компанията на много знаменитости, но снимките не бяха позволени, тъй като Матадора от самото начало заяви, че фотографи няма да бъдат допускани. Голяма част от гостите също се появиха на тържеството без мобилните си телефони.

Снимки от сватбата все пак се появиха във фенския сайт на почитателите на Рафа Надал.

На тях красивата и щастлива двойка позира на фона на морето. Рафа е облечен със сив фрак от три части, като жилетката му бе няколко тона по-светла. Мери Перейо бе изключително елегантна в изчистена рокля с дълги ръкави, горната част бе от дантела, а надолу се спускаше свободно дълга пола и шлейф.

Папараци от цял свят също дебнеха да заснемат звездната сватба, като снимки на красивия замък с уникална гледка към морето и на гостите се появиха и в редица световни издания.

Двамата влюбени събраха 350 отбрани гости. Сред поканените бяха редица звезди на тениса и известни бизнесмени. А най-височайшият гост беше абдикиралият крал на Испания Хуан Карлос.

Top
>