Вие сте тук
Начало > Новини > Нина Добрев заряза и Стоуел

Нина Добрев заряза и Стоуел

След цяла година заедно, поредица от бурни срещи и раздели, Нина Добрев и Остин Стоуел се разделиха. Звездите оповестиха раздялата си във вторник, като посочиха за главна причина, натоварените си графици.

Тя започна да става много трудна с двойните си графици“, заяви Остин. Раздялата е станала факт в края на януари, началото на февруари, след близо година заедно.

Двамата признаха за връзката си през юни 2015, когато Нина бе забелязана да лудува с Остин на яхта в Сен Тропе. А само преди броени седмици Добрев сподели снимки, на двамата от ски пистите в Аспен.

Преди да тръгне с Остин, Добрев имаше връзка с колегата си от Денсинг Старс Дерек Хъф, както и бившия си партньор от „Дневниците на вампира“ Иън Сомърхолдър. Сомърхоуд, обаче не тъгува дълго, след като не успя да убеди Нина да му каже „ДА“, и набързо се ожени за приятелката й Ники Рийд.Nian-ian-somerhalder-and-nina-dobrev-32850262-360-480

Въпреки че с бившите си Нина уж остана в добри отношения, никой не ги е засичал дори по обществени събития, независимо че има доста форуми, където да се срещнат.

В края на миналата година Нина опроверга слуховете, че е скарана с колежката си и бившето си гадже. „Ние не сме се разделили заради някакви проблеми, или конфликти, просто с времето се отчуждихме.

 

И не, не мога да кажа, че има някаква драма между нас. Аз все още много обичам Иън, ние сме колеги, приятели, работим заедно. Но ние бяхме и си оставаме приятели много преди да се съберем и след като се разделихме“, каза още тя.NDI

Top
>