Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > НОВАТА МИС СИЛИКОН – ЛЮБОВНИЦА НА ОПАСЕН МАФИОТ?

НОВАТА МИС СИЛИКОН – ЛЮБОВНИЦА НА ОПАСЕН МАФИОТ?

Изминаха няколко дни от конкурса Мис Силикон, който бе спечелен от Боряна Миткова. Самата тя се забърка в измислени скандали, които ни провокираха да се разровим.

Наперената силиконка стана донякъде известна със скандалната си садо-мазо визия в първата си чалга песен.

Боряна е носителка на титлата Мис Видин, въпреки че на архивните снимки се вижда, че не е блестяла с кой знае каква красота.

boryana-mis-vidin

Според информация на сайта Paparazzi видинлийката се е сдобила със скъпоструващи гърди. Тях застраховала за десетки хиляди левове. В същия сайт, който е собственост на Янис Бърдарски пише, че певицата се шири във вила за половин милион.

boryana-paparazzi

Да, аз съм пиар на Боряна Миткова”, заяви скандалният имиджмейкър пред репортерка на Secret.bg. Това доказва, че същата е дала съгласие това да се публикува в неговия сайт. От тук следва да се запитаме откъде тази млада дама има толкова много пари?

Боряна и Янис Бърдарски, който е нейн пиар и собственик на paparazzi

Secret.bg се свързва и с нейна доскорошна приятелка. “Боряна беше скромно и срамежливо момиче.  Нямам никаква идея откъде се е сдобила с толкова много пари. Родителите на Боряна са разведени, а майка й продава дрехи във Видин”, сподели пред нас момичето..

Наша проверка показва, че заплатата на един консултант в дунавското градче не надхвърля 600 лв. Информация за бащата на Боряна не успяхме да намерим, но певицата не е от заможно семейство, а самата тя едва преди година е завършила гимназия за текстил и храна.

Открихме една от преподавателките на Миткова, която сподели, че Мис Силикон е била “частна” ученичка и е взела диплома само защото   не е била достигната нужната бройка, за да съществува паралелка.

Говорният дефект и “шъшкането” пък ясно ни говорят, че тя никога не е учила пеене.

Потърсихме и местни журналисти. Свързахме се с един от редакторите на вече несъществуващата видинска телевизия Фанти-Г. “Преди години имахме експеримент, беше малко след като избраха Боряна за Мис Видин. Тогава забелязахме, че тя не е грамотна, дори сричаше”, припомни си пред Secret.bg журналистът.

По информация на друга нейна приятелка, Боби, както тя самата я е наричала, още на 14-годишна възраст  започва да се подвизава в нощните заведения на малкото северозападно градче. Един от първите й сериозни приятели е барман в нощен клуб, наречен “Европа”. С него имали доста пререкания и скандали. Основна тема на споровете били изневерите на уж срамежливото, но палаво момиче.

Боряна неведнъж е била интимна със собственика за заведението Кирил Цветков-Гребеца, споделиха наши източници. Според тях дори съпругата му Красимира  е знаела за връзката им и дори е информирала гаджето на Боряна.

Въпреки всичко “връзката” на Миткова с този човек, който е смятан за един от местните мафиоти, продължава.. Според информация на вече бившата й приятелка,   след като е скъсала с дългогодишното си гадже, тя продължавала да посещава заведението на Гребеца и да се вижда с него и с управителя му, който се е разпореждал с разпространението на незаконните вещества в града.

Гребеца вляво заедно с управителя на заведението
Гребеца вляво заедно с управителя на заведението

Възможно е Боряна да се е запознала с Кирил в сайт за запознанства, където той е имал профил.

гребеца елмаз

Кой всъщност е Гребеца? Кирил Цветков е бил един от най-близките хора до  най-висшия шеф  на групировката СИК Поли Пантев, според информация на вестник Стандарт, цитирайки негов съсед.

sused za grebeca

Тази информация идва след като взрив избухва и разрушава столична кооперация. „От полицията хората разбират, че бомбата е била поставена пред вратата на 9-ия етаж. Всички знаят, че там живее майката на Кирил Цветков. За него обаче никой не смее да говори. Голям мафиот, страшен човек, шушукат си две баби, излезли по домашните си чехли. Беше много близък на Поли Пантев, казва младо момче. Преди седмици той видял Кирил с три черни джипа и 10 души охрана“, пише вестник Стандарт.

standart

Гребеца е заподозрян в множество изнудвания и дори убийства, според други публикации в печата. Срещу собственика на две от най-посещаваните заведения във Видин са повдигнати обвинения за доходи, които са придобити по незаконен път, а именно наркотици, оръжия и проституция.

statia

Научихме, че последната месторабота на Боряна е била магазин за обици, в който често е влизал въпросният Кирил. Той вече е с влязла в сила присъда. Според наши източници той е финансирал проектите на Миткова. Също така е възможно той да е помогнал и да спечели тазгодишната корона на Мис Силикон.

Очаквайте продължение!

*Екипът на Secret.bg разполага със записи на всичко изложено по-горе.

**Екипът ни направи опити да се свърже и с Боряна, но тя упорито не си вдигна мобилния телофон.

***Никаква част от статията не може да бъде разпространявана без изричното посочване на източника с хиперлинк. 

Top
>