Вие сте тук
Начало > Издънки > ПОТРЕС: ОТКРАДНАХА СУТИЕНИТЕ НА КАТЯ ОТ „РИТОН“

ПОТРЕС: ОТКРАДНАХА СУТИЕНИТЕ НА КАТЯ ОТ „РИТОН“

катя-ритон

Кошмарно пътуване имаха Катя и Здравко от „Ритон“ на път от Денвър към Лас Вегас преди ден. Дуетът е на турне в САЩ и Канада, което започна на 1 ноември и ще продължи до края на месеца, но късметът не е с емблематичните естрададжии, които се оказаха без багаж в Столицата на хазарта. При това изчезна не какво да е, а бельото на нежната половинка от дуета Екатерина Михайлова, което е правено по поръчка, за да обхване легендарния й бюст.

На път за Лас Вегас престоят на звездите на летището в Денвър бе удължен с няколко часа, тъй като самолетът излетя със закъснение, пише lupa.bg. Още по-неприятната изненада обаче тепърва предстоеше. След като самолетът кацна на аеродрума в пустинята Невада чак посред нощ, Катя и Здравко с ужас констатираха, че два от общо четирите им куфара са били изгубени.

В единият били интимните принаджелности на Катя, в това число дузина изключително скъпи сутиени, шити специално за нейните гърди.

Карък с полетите преследваше и организаторката на задокеанското им турне Петя Романова. Полетът, с който тя трябваше да кацне във Вегас, бе анулиран и се наложи да лети с друга аеролиния. Въпреки перипетиите, компанията в крайна сметка се събра в летището.

Неприятните преживявания помрачиха настроените им, а Здравко в типичен стил изригнал: „Тука има пръст оная бабка Кица (Кичка Бодурова). Тя ни е проклела!“ Както е известно, ритонците и бургаската певица, която живее в ЛАс Вегас, са в лю’та вражда от години.

Top
>