Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ПРИКАЗКАТА СВЪРШИ: ЯНИЦА И МОМЧИЛ ОТ „ЕДИН ЗА ДРУГ“ СЕ РАЗВЕДОХА

ПРИКАЗКАТА СВЪРШИ: ЯНИЦА И МОМЧИЛ ОТ „ЕДИН ЗА ДРУГ“ СЕ РАЗВЕДОХА

яница момчил yanitsa momchil

Яница и Момчил от втория сезон на романтичното шоу „Един за друг“ се разделиха. Те завършиха на четвърто място в риалитито.

Двамата се женят през миналото лято, ала бракът им продължава по-малко от година. Красавицата вече е сменила фамилията си и се представя в социалните мрежи като Касабова.

Изтрива всички общи снимки с Момчил в профилите си. Именно раздялата между огнената мадама и Момчил е причината тя да не е гост на сватбата на друга двойка от шоуто Тина и Станимир. Разривът в отношенията на двойката от Силистра настъпва малко след отпадането им от риалитито.

ТИНА И МИРО ОТ “ЕДИН ЗА ДРУГ” ВДИГНАХА ПРИКАЗНА СВАТБА 

Докато са във вилата на любовта Яница и Момчил си дават сметка, че въобще не са един за друг. Въпреки че са заедно повече от три години, двойката постоянно се кара.

Яница с доста пиперлив език и избухлив характер. Дни след излизането от шоуто двамата се разделят и започват нов живот. Докато е омъжена за Момчил Яница работи в общината в родния си град Силистра, пише ХотАрена.

След раздялата е засечена да работи по морето. От началото на сезона бачка на Златни пясъци където раздава флаери и кани хората в елитен ресторант.

Top