Вие сте тук
Начало > Шоу > „ПЕПЕЛ ВЪРХУ СЛЪНЦЕТО“ ТРЪГВА ПО КИНАТА

„ПЕПЕЛ ВЪРХУ СЛЪНЦЕТО“ ТРЪГВА ПО КИНАТА

пепел-върху слънцето

Новият български филм “Пепел върху слънцето”, с участието на театралните и кино любимци Юлиан Вергов и Силвия Петкова, тръгва по кината на 30 октомври.

Техни партньори в лентата са още куп актьори, сред които Павел Поппандов, Ники Станоев и Ирини Жамбонас.

Първата прожекция на заглавието ще се състои около месец по-рано като част от конкурсната програма на фестивала „Златна роза“ във Варна. Събитието е насрочено за 29 септември от 16:00 часа в Зала 1 на Фестивален и конгресен център.

Първоначално премиерата на филма бе планирана за месец март, но поради епидемията от коронавируса COVID-19 в последствие бе отложена.

МАРИАН ВЪЛЕВ ПРОГОВОРИ ЗА ГЛАВНАТА СИ РОЛЯ В “ЮЖЕН ВЯТЪР 2”

Заглавието е базирано на книгата на проф. Златимир Коларов – „Illusio Magna“ и разказва за журналистическо разследване на предполагаема лекарска грешка.

„Изключително щастливи сме, че най-после ще успеем да покажем филма пред публика. Когато го снимахме, нямахме представа, че тематиката ще бъде толкова актуална. Историята е нестандартно разказана и вярваме, че е доста въздействаща. Надяваме се, че зрителите ще харесат този филм, който е резултат от 5-годишни усилия.“, споделя продуцентът Калин Калинов. В дните до премиерата се очаква да излезе новият трейлър на продукцията.

Top