Вие сте тук
Начало > Новини > Интервю > РАФИ: НЕ СЪЖАЛЯВАМ, ЧЕ НЕ ЕМИГРИРАХ В АНГЛИЯ

РАФИ: НЕ СЪЖАЛЯВАМ, ЧЕ НЕ ЕМИГРИРАХ В АНГЛИЯ

Рафи е роден на 29 януари 1993 година в Бургас. Музикалната си кариера стартира, спечелвайки формата „Х Фактор“ през 2011 година, което му носи и голямата популярност. По-късно участва и в „Като две капки вода“. В момента е едно от най-актуалните имена в българската популярна музика.

-Рафи, защо решихте и тази година с Лео, Део и Играта да направите проект?

-Не се бяхме събирали от доста време в студиото с момчетата и беше крайно време да направим нещо ново. Последната ни песен излезе на бял свят преди две години, а от тук нататък се надявам да вадим все по-често нови и зареждащи песни.

Ти си страстен почитател на велосипедите. От теб ли се роди идеята за клипа?

 –Не само аз съм фен на колоезденето. Лео и Играта също са запалени по велосипедите. Део набляга повече на бягането, но спортът като цяло е неизменна част от ежедневието на всеки един от нас. Това беше и причината да дадем личен пример на всички наши фенове, особено на по-малките, да не спират да спортуват.

-Подготвяте и лятно турне. Какво ще представите на него и какви са очакванията?

С турнето ще обиколим едни от най-любимите ни морски градове. Всички концерти ще бъдат на открито. Тръгваме на 5 август от Варна, на 6 август – Несебър, 7 август – Бургас, 8 август – Созопол, 9 август – Приморско, и финалът ще поставим в Царево на 10 август. Наши специални гости ще бъдат Бобо и малката Девора, която се включи и в последната ни песен „Даваме повече“.

raffi-leo-deo-igrata

-Преди няколко години имаше намерение да мигрираш в Англия. Съжаляваш ли, че не го напрани?

-Не съжалявам за нито едно мое решение. Всичко, което не съм направил е причина да ми се случат много други неща. Не всяко едно мое решение е правилно, но от грешките съм научил най-много. А пък и ето, че в Англия след BREXIT нещата стават все по-сложни.

-Имаш ли предложение за участие в някой от риалити форматите, които ще стартират през есента?

-Предложения имам, но работата която ме чака в студиото и проектите с които съм се захванал, може би няма да ми позволят да участвам където и да е, а и музиката ми винаги е на първо място.

Следиш ли случващото се в Армения и какво е твоето мнение за актуалните събития там?

-Следя какво се случва и в Армения, и Турция, и по целия свят. Mоже би никога няма да разбера ужасите, на които ставаме свидетели в днешно време. Всеки се бори за своите собствени идеи и интереси, но невинните жертви стават все повече и това определено трябва да бъде спряно.

raffi&elena

След 3-годишно приятелство с Елена решават да станат гаджета

Тя е една от танцьорките в балета му, а според него е и сред най-добрите в България. Двамата са дълго време приятели, докато не биват простреляни от стрелата на Купидон. Въпреки това дълго време се страхуват да си го признаят.

Рафи признава, че двамата имат много сходни интереси, но са и доста различни характери. „Чувствам се изключително зареден и жизнен, когато съм около нея, когато сме заедно“, разказва бургазлията. Той не крие, че и двамата са ревниви, но тя характерно за жените се цупи, докато той се прави на по-твърд.

Споделя, че все още не живеят заедно, но не е изключено това да се промени. До скоро изпълнителят е живял сам, но вече дели жилището с по-малкия си брат. Двамата имат хоби – да обикалят Европа и света и да посещават концертите в градовете, в които гостуват.

*Целият материал можете да намерите в днешното издание на вестник „ШОУ“.

Top
>