Вие сте тук
Начало > FAMOUS > РЕДЖЕП ОТ „ХЕЛС КИТЧЪН“ ЧАКА ВТОРО

РЕДЖЕП ОТ „ХЕЛС КИТЧЪН“ ЧАКА ВТОРО

реджеп бадев redjep badev

Второ дете чака победителят от 3-ия сезон на „Хелс Китчън“ Реджеп Бадев.

Кулинарят сам се похвали с радостната вест. Реджи, както го наричат всички, качи снимка с половинката си Заина, от която си личи, че скоро семейството им ще се увеличи.

„Ти си моята светлина и винаги блестиш в душата си, тази нощ също, тази дълга безкрайна нощ“, пише под фотоса Реджи. Той и рускинята Заина, която е майстор сладкар, имат син, който е вече на две години, припомня „Hotnews“.

С майката на децата си готвачът живее без брак. Двамата се запознават в сладкарница в Пловдив, където той поръчва торта за своя 30-ти рожден ден. Заина я прави под формата на пица и печели сърцето на Реджи, който дълги години живее в Италия и е майстор на тамошната кухня.

РУСКИНЯ ОТКРАДНАЛА СЪРЦЕТО НА РЕДЖЕП БАДЕВ С ТОРТА

„Заминах за Италия, когато бях на 2 години. Там се развих като личност и изучих. Научих български съвсем скоро. Добре говоря езика от около 3 години, но не мога да пиша и да чета“, спомня си той.

В момента победителят от готварското риалити предаване има мобилна кухня, в която работи заедно с жена си и брат си. След ковид пандемията продал ресторантите си и сега е посветен на уличната храна. „Развиваме се в това направление, защото след пандемията е най-сигурно. Следващата ни цел е да отворим магазини с качествени италиански продукти“, обяснява бъдещия татко.

Top
>