Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > РОНАЛДО СИ КУПИ ДЖИП КАТО НА ДИНКО

РОНАЛДО СИ КУПИ ДЖИП КАТО НА ДИНКО

роналдо джип динко

Джип като на Динко от Ямбол си купи мегазвездата Кристиано Роналдо. Нападателят на „Ювентус“ се похвали вчера с новата си придобивка.

Само няколко дни по-рано Ловеца на бежанци стана горд собственик на същото возило. Джипът е последен писък на автоиндустрията. Пълен е с куп екстри. А цената му е колосална.

Проверка на „България Днес“ установи, че базовата цена на джипа е космическата за родните стандарти 240 000 долара. Или иначе казано, близо 400 000 лева. Динко със сигурност си е позволил да се поглези с допълнителни екстри. Така цената скача още. И се доближава по половин милион.

Сумата е колосална, ала Динко плаща сумата кеш. По думите му той е милионер. Ямболията е собственик на най-голямата морга за автобуси и камиони в България. Освен това има фирма за репатриране.

„Не съм теглил заеми, за да си купя колата. Нито съм използвал услугите на банки. Нямам кредити, лизинги. Извадих парите и си го купих. Имам пари. Тези пари не са проблем за мен“, споделя бизнесменът.

Ловеца на бежанци все пак е намерил начин да икономиса някой лев. Динко взима джип, който е на дизел. Така разходът на гориво на мощното возило, пада почти наполовина.

РОНАЛДО С ХОТЕЛ И В НЮ ЙОРК

„Много хора ме упрекват, че колата е на дизел. Ами така съм решил – категоричен е Динко. – Ще спестя от гориво. От тези пари ще давам на децата ми. На месец са по няколко хиляди лева разлика“, пресмята ямболията.

Динко има две деца – момче и момиче. По-голяма е каката Виктория. Мъжкият наследник на Ловеца на бежанци е кръстен на него.

Динко още не може да се нарадва на луксозния джип. Той е изминал едва 550 километра с него, призна бившия брадър.

Номерът на джипа също е тузарски. За него Динко брои още няколко хилядарки, за да може всеки да го знае, че той стои зад волана на джипа.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Top