Вие сте тук
Начало > FAMOUS > РУМЕН РАДЕВ СЕ РАДВА НА ЦИЦИТЕ НА НИКОЛЕТА

РУМЕН РАДЕВ СЕ РАДВА НА ЦИЦИТЕ НА НИКОЛЕТА

николета лозанова румен радев nikoleta lozanova rumen radec

Румен Радев мачка голите и напращели гърди на Николета Лозанова!

Разбира се, не става дума за президента, който едва ли би отказал подобно усещане, а за неговия адаш от модните среди, който е и гадже на Мис България 2018 Теодора Мудева.

Самият Радев е учител по физическо в училище „Константин Константинов“ в Сливен. Именно оттам родом е и най-красивата българка за 2018-а Теодора, откъдето двамата се познават и залюбват. Години наред двамата са заедно и до днес. С изключение на известен период от време, когато се разделят, за да разберат малко по-късно, че любовта им е над всичко. Някъде там Радев заснема еротична фотосесия с горещата плеймейтка и изгора на закования на резервната скамейка на „Левски“ син на Боби Михайлов – Николай. С когото почти си стават баджанаци.

РУМЕН РАДЕВ КРИЕ ЧЕРЕН КОЛАН ПО ДЖУДО

На снимките Румен е застанал зад Николета и е обхванал голите й гърди с пълни шепи. Двамата заемат доста еротична поза, а затворените очи и отворените устни на Лозанова издават удовлетворение от съприкосновението.

Изкусителните кадри не пречат Румен и Теодора отново да се съберат след раздялата и да се чувстват по-щастливи от всякога. Сега дори Радев и Мудева са един от козовете на продуцентите на новия сезон на риалити предаването „Игри на волята 5“, който започва тази събота. Двамата влизат заедно във формата, а идеята на създателите на шоуто е да се повтори сагата от миналия сезон с Алекса и Елица, които успяха да вдигнат осезаемо рейтинга, издават източници на „България Днес“.

МИС БЪЛГАРИЯ ОТНОВО СПИ С РУМЕН РАДЕВ

Двамата дебютират като двойка на фестивала на фолклорната носия в Жеравна през август 2019 г., а Мудева сподели тогава, че е важно за нея семейството й да не се притеснява, че ще попадне в лоша среда. Четири години по-късно двамата отново са в Жеравна в традиционни български носии.

Наред с интимности с най-горещите и красиви българки животът на 26-годишния адаш на държавния глава се обръща, когато обещаващата спортна кариера на джудист приключва заради контузия и той трябва да намери бъдеще другаде.

Тогава Радев получава предложение да стане модел и така тръгва от Сливен за Милано. Агент взима Румен за модно ревю на Версаче през 2020 г.

Top