Вие сте тук
Начало > Шоу > „СЕЛТАК, ПАЛЯЧО И ЛЬОЛЬО“ – ПЪРВИ ЗВЕРСКИ СКАНДАЛ В „ИГРИ НА ВОЛЯТА“

„СЕЛТАК, ПАЛЯЧО И ЛЬОЛЬО“ – ПЪРВИ ЗВЕРСКИ СКАНДАЛ В „ИГРИ НА ВОЛЯТА“

димитър куков dimitar kukov

Племето на Непобедимите успя да се измъкне от мизерията на реката, след като надделяха по време на първата морска битка в сезон 4 на „Игри на волята: България“. Макар Непобедимите да не спечелиха Резиденцията, а да се настаниха в Стопанството, участниците не успяха да се насладят на първата си вечер.

Всички станахме свидетели на доста грозен скандал, който подпали Генчо, но Куков наля допълнително олио. От ден едно стана ясно, че софиянецът и харманлията няма да бъдат BFF, но за момента не изглежда Куков изобщо да има сподвижници. Ландшавният архитект забави доста племето си по време на морската битка, което покачи градуса на настроението.

СЪРБИНЪТ АЛЕКСА ОТ „ИГРИ НА ВОЛЯТА“ СЕ ПРЕВЪРНА В ТОТАЛЕН ЛЮБИМЕЦ

По време на вечерята в Стопанството Генчо, който е капитан на племето тази седмица, направи разбор на битката. Земеделецът похвали всички, но не пропусна да подчертае, че е залагал доста на поста на Куков, който така и не успя да грабне важния ключ, а това им донесе три минути наказание. Градинарят се извини за грешката и заяви, че е готов да понесе всички последствия, но думите му не бяха достатъчни.

„Напрежението те поглъща изцяло, когато имаме битка, а това не е ок“, отсече Генчо към Куков, но той изобщо не хареса тези думи. „Не ми харесва този подход и точка по въпроса. Да беше се качил ти и да скочиш горе, Гена. Ти беше на най-безотговорната позиция“, отвърна му Куков.

ХЕЙТЪРСКА ВЪЛНА ЗАЛЯ ИЛИЯН ОТ „ИГРИ НА ВОЛЯТА“

Ако всичко беше приключило с тези изречения, щеше да е добре, но… уви. Куков меко казано избухна и започна да нарежда Генчо, отбелязва vbox7. „Селтак, палячо, льольо… Не съм жена ти, за да те слушам“, са малка част от думите на Куков, който се закани, че е способен да „спука трътката“ на Генчо, ако двамата се явят на арената при елиминация. Генчо пък сподели, че на моменти му е идвало да накара Куков да „захапе чинията на масата“.

Top