Вие сте тук
Начало > FAMOUS > famous > СЕРИАЛИТЕ С ТВЪРДЕ МНОГО СЕКС

СЕРИАЛИТЕ С ТВЪРДЕ МНОГО СЕКС

1. THE NIGHT MANAGER (2016)

Разбира се, че всички жени искат да видят Том Хидълстън гол. Възможно ли е обаче във всеки епизод да има секс сцена? Първо, имаме секс с любовницата на египетския мафиот, следва секс с млада майка, а за десерт – секс с жената на най-лошия човек в света. И всичко това  далеч преди края на първи сезон.

11111111

2. SHAMELESS

Няма как да имаме сериал за утайката на обществото, без тази утайка да се отдава и на твърде много забранени удоволствия – секс, алкохол и наркотици. Колко обаче може да си позволят създателите на сериала да вкарат от това, без да стане безкрайно скучно? В последния сезон се появи и бившата на Франк Галахър (Уилям Мейси), така че да видим и неговия гол задник. И колко по-добър стана сериала от това?

222222

3. AMERICAN HORROR STORY: HOTEL (2016)

Как да направиш сериал на ужасите, без да вкараш секс сцени на ужасите?!  Фактът, че има цели класации, които подреждат по атрактивност секс сцените в сериала, показва, че авторите на епизодите май малко са прекалили.

3333

4. OUTLANDER (2014)

Редица статии, посветени на сексуалните сцени в сериала, освобождаването на женската сексуалност, феминистко порно и т.н. Истината обаче е, че сексът изглежда като метод за задвижване на историята – нещо, от което сериалът всъщност няма нужда.

4444

5. HOW TO GET AWAY WITH MURDER (2014)

В този сериал всеки е правил секс с  всеки за два сезона. Видяхме гей секс, хетеросексуален, пиянски, жена с чужд мъж, мъж с чужда жена. Не е ясно кому е нужно, като се има предвид, че нито една от тези интеракции, не е придала допълнителна тежест на сериала. Напротив! Зрителят се чуди колко души още ще умрат, докато героите от екипа на Аналийз Кийтинг се отдават един на друг.

555

6. GAME OF THRONES (2011)

От първия до последния излъчен епизод сякаш сексът е в основата на сериала, а както всички добре знаем – това не е вярно. Едва ли има сериал с толкова много изнасилвания на екрана.

6666

7. ORANGE IS THE NEW BLACK (2013)

Ясно е, че в тази затворническа история ще има секс и то основно между жени. Истината обаче е, че както повечето нови сериали, и в този сексът е досадно много.

777

Top
>