Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > СУПЕР ИЗНЕНАДА: ЩЕРКАТА НА СТОЯНКА МУТАФОВА ЩЕ СЕ ЖЕНИ

СУПЕР ИЗНЕНАДА: ЩЕРКАТА НА СТОЯНКА МУТАФОВА ЩЕ СЕ ЖЕНИ

стоянка-мутафова-муки

„Казах „Да“ на Гошо, познаваме се от детинство! Мисля, че най-сетне Стоянка ще се успокои от оня свят – няма да остарея сама, човекът е добър и си заслужава да се свържа с него. Ще се оженим, като свърши карантината.“ С тези думи дъщерята на Стоянка Мутафова – Мария Грубешлиева, потвърди пред „България Днес“, че този път наистина ще бъде за втори път булка с човек, когото познава от години.

„Знаете ли, сега разбрах в този тежък момент за всички на кого мога да разчитам. Гошо ми помага, идва, чуваме се по телефона, пазарува ми, защото аз все пак съм в рисковата група и много се пазя. Трудно ми е не само защото нямам превоз, самотата също може да е потискаща. Освен това никой друг освен него не ми помага, само той“, сподели още Муки.

През годините двамата с Гошо много си помагали, но дъщерята на Стоянка съвсем отскоро погледнала на него с „други очи“.

Бъдещият съпруг на Муки Георги Петров е син на известните актьори Борис и Райна Петрови. Когато преди шест години починала майката на Гошо, Муки първа му се притекла на помощ, за да го утеши.

Когато Стоянка си отиде, той също постоянно я питал от какво има нужда и дали иска да дойде да го види. Приживе самата Стоянка Мутафова сподели пред „България Днес“, че ако трябва да избира мъж за дъщеря си, това ще бъде именно Гошо, който е на една възраст като Муки и двамата много се разбират от детинство.
„Райна, майка му, като бяха малки, все казваше: „Дай да ги оженим двамата, ма Стояно“, а аз й се смеех, разказа ни великата комичка години преди да си отиде от този свят.

„Мама е била права. Ето сега може да си отдъхне. Тези дни, като си стоях у нас, си мислех колко е важно да имаш човек до себе си, да си помагате, да се радвате на живота заедно. Вярно е, че имам котки, кучета, но е хубаво и човек да имаш, да си говориш с някого“, обобщава Муки.
Според нея двамата като единствени деца на родители артисти имат и много общи теми освен факта, че са израснали в големи артистични компании.

„Защо аз да остарявам сама, защо да не заживеем заедно и да не потърсим общото си бъдеще. Всеки има право на това и ние с Гошо също“, смята Муки.

Мария има първи брак с грък. Двамата допреди пет години нямаха официален развод, но са разделени повече от 40 години.

„Доскоро се чувахме постоянно с Никос. Но заради неговото наследство решихме, че е по-добре да сложим край на този неконсумиран брак“, каза Муки, която все пак уточни, че бракът й е бил по любов, а не за пари. Двамата с гръцкия бизнесмен се разделят по нейна молба, защото майка й много й липсвала, когато живяла с него.

„Ние двете бяхме като скачени съдове. Когато не идваше при нас майка ми, по цял ден си говорехме по телефона с нея. Накрая не издържах и казах на Никос – искам да се прибирам. Той обаче имаше силен бизнес в страната си и не пожела да дойде с мен тук, у нас. И дотам беше моят брак“, споделя Муки.
Преди него в Мария се влюбваха куп известни личности, между които Еди Казасян и Иван Славков. С последния актрисата имаше романтична връзка, а той й изпращаше картички от цял свят.

„Била съм влюбена в много хора, но най-голяма любов изживях с художника Сашо Балкански“, връща лентата Муки.

Двамата живели на семейни начала 14 години, но после актрисата го изоставя, тъй като бил доста по-възрастен от нея. „В един момент си мислех как ще се грижа не само за майка ми, но и за един по-възрастен от мен мъж и си тръгнах. Прекъснах връзката“, спомня си Муки.

Само преди година Мария имаше връзка и със съученика си Павлин Руменов. Двамата се разбираха перфектно, но фактът, че по-голяма част от годината той прекарва при дъщеря си в Щатите, направи връзката им без бъдеще. „Ние пак се чуваме, подкрепяме се с Павлин, но аз имам нужда от човек до мен, както и той, а това е доста сложно в този момент“, сподели Муки. С днешна дата актрисата се надява тази връзка наистина да завърши с брак. „Защото като че ли в тези моменти на уединение разбираме колко е важно да бъдеш обичан и да те обичат. В крайна сметка не живеем ли всички заради любовта“, категорична е красивата дъщеря на Стоянка Мутафова – Мария Грубешлиева.

Top