Вие сте тук
Начало > Спорт > ГРИШО НЯМА СПИРКА, СВАЛЯ ГАДЖЕ НА ТОП ФУТБОЛИСТ

ГРИШО НЯМА СПИРКА, СВАЛЯ ГАДЖЕ НА ТОП ФУТБОЛИСТ

григор димитров серена -

Горещ слух долетя от Италия. Григор Димитров сваля гаджето на футболиста на „Ювентус“ Пауло Дибала – изкусителната аржентинка Ориана Сабатини, гласи мълва, която се разпространява на Ботуша.

Най-добрият ни тенисист следва моделката и актриса в социалните мрежи, като не пропуска да хареса нейна снимка, а най-силно се вълнува от кадрите, на които Ориана е разголена и провокативна. Между двамата има сериозна закачка, категорични са на Апенинския остров и отблизо следят как ще се развият отношенията между тях.

Публично те не си пишат, а комуникацията им е само в харесвания, но интригата вече е завъртяна. Гришо често е свързван с не една и две красавици, но в момента се води обвързан. По време на участието на Димитров на турнира във Виена миналата година стана ясни коя е дамата, пленила сърцето на тенисиста ни, пише „България Днес“. Това е красивата рускиня Лолита Османова.

СЕРЕНА УИЛЯМС ИСКА ПАНТАЛОНИТЕ НА ГРИГОР

Дъщерята на руски олигарх от енергийния бизнес стискаше палци на Григор oт неговата ложа. Любовта им бе потвърдена по време на романтичната им ваканция в прочутия алпийски курорт Анеси. Именно от там двамата пуснаха първата си обща снимка от Моста на влюбените.

Въпреки че имат отношения, най-добрият ни тенисист не пропуска да хвърли око и на чуждите хубавици. Няма информация Сабатини да е отвърнала на неговия интерес.

Top
>