Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > КАПИТАНЪТ НА НАЦИОНАЛИТЕ НИ МАЧКА ГОРЕЩ БЮСТ (СНИМКА)

КАПИТАНЪТ НА НАЦИОНАЛИТЕ НИ МАЧКА ГОРЕЩ БЮСТ (СНИМКА)

радост тодорова-георги костадинов

Капитанът на националния отбор по футбол Георги Костадинов е щастлив мъж. Той мачка големи и напълно натурални гърди.

Признанието направи неговата чаровна годеница Радост Тодорова. Врачанката, която преди години спечели титлата „Мис Национален отбор по футбол“, категорично отрече да си е поставяла силиконови импланти.

Тя отговори на своя последователка в инстаграм, която я нападна за уж изкуствения бюст.

„Нямам силикон и много си ги харесвам гърдите. Искрено се забавлявам с желанието на хората да се заяждат. Не те следят, но влизат регулярно в профила ти, да ударят по един хейт. Е, ако ви кара да се чувствате добре – давайте. Аз съм вряла и кипяла в модния бранш и дългото ми присъствие тук съвсем не е единствената причина да не ми трепне сърцето“, пише бъдещата госпожа Костадинова, цитирана от България днес.

КАК МИС ВСЕЛЕНА 2015 ПОЛУЧИ ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА БРАК ПРЕД БОЛШОЙ ТЕАТЪР

Тя разкрива още, че иска да роди 3-4 деца на футболиста. „В момента работя на три места: микроблейдинг специалист, маркетинг мениджър във фирма и заедно с това създавам всекидневно съдържание в инстаграм. Освен това уча редовно екоикономика в УНСС и отгоре на всичко живея през повечето време в Русия. Как? Не знам… Но знам, че „няма начин“ не съществува в речника на един Овен. Подкрепата към мъжа ми в професионалната му кариера е открита! А някой ден се надявам да вместя и 3-4 чавенца (дечица – б.р.) в графика, че без тях накъде. Искам циркът да е винаги на макс и да се чуват само детски смях и лай на кучета вкъщи плюс един енот“, с чувство за хумор описва бъдещето си Радост.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Radost Todorova (@joytodorova)

Top
>