Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > СУЗАНИТА ЗАРЯЗА БАЩАТА НА ДЕТЕТО СИ

СУЗАНИТА ЗАРЯЗА БАЩАТА НА ДЕТЕТО СИ

сузанита suzanita

Сузанита изпадна в поредната лична драма, оставяйки само един-единствен пост в мрежата. На нея тя лежи, а главата й е посипана с червени листенца от роза.

Под поста остави една увехнала роза и написа: „Обичай ме“, снимката е придружена с тъжна романтична музика. Малко по-късно качи няколко сторита, в които отговаря на въпроси, зададени ѝ от фенове.

На въпроса какво се случва с Марк Славов, бащата на детето ѝ, Сузанита отговаря, че всичко е наред и винаги ще бъде така, именно заради сина им Матиас, макар и да са разделени. А след това отсече, че повече няма да коментира темата.

ШЕНАЙ НА СУЗАНИТА ЧУКНА 50 С НОВ ЛЮБОВНИК

Феновете я засипват с положителни коментари и ѝ дават кураж. Друг почитател на младата майка я пита накъде ще вървят нещата оттук нататък. Тя отговори, че ще продължава само нагоре и допълни, че „нищо не е чак толкова черно, докато сме живи“ и благодари за подкрепата, с която почитателите й я заливат, пише „Телеграф“.

Тя разкри още, че преминава през тежък период, но всичко е преходно и гледа да се разсейва и да не го мисли много.

СУЗАНИТА НИ НАТРИСА МЪЖА СИ ЗА ПЕВЕЦ

Скандалната певица сподели, че възнамерява да възпита сина си да бъде честен, да уважава жените, да обича животните и да цени природата. Сузанита е с Марк Славов, шампион по хвърляне на копие, от около година. Когато стана ясно, че именно той е пленил сърцето ѝ, Сузи призна, че я е измъкнал от депресията и тежкия период, в който е била.

След това дойде и изненадата, че чака бебе. Юни миналата година циркулираше из мрежата информация, че двамата са се разделили, но певицата бързо сложи край на слуховете.

Top