Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > АНДРЕА ПРОГОВОРИ: МУТРА МЕ ПРЕБИ, ЗАЩОТО ЗАЩИТИХ КУБРАТ

АНДРЕА ПРОГОВОРИ: МУТРА МЕ ПРЕБИ, ЗАЩОТО ЗАЩИТИХ КУБРАТ

андреа andrea

Фолк певицата Андреа направи шокиращи разкрития от вечерта на свое участие, което доби популярност в социалните мрежи. На кадрите изпълнителката е видимо пияна и неадекватна и не може да стои на краката си. Андреа реши да внесе подробности за ситуацията, като обвини в побой анонимна мутра. Ето какво написа бившата половинка на боксьора Кубрат Пулев в профила си в инстаграм.

„След като всички сте страшни съдници, реших да разкажа какво стана преди да изляза да пея. В офиса дойде една мутра и заедно със собственика имаха пистолети. Аз седнах с жената на шефа и говорихме за постиженията на Кубрат, въпреки Джошуа и Кличко. Тогава собственикът и мутрата казаха, че Кубрат е помияр и никога не е постигал нищо и не знам какво. Помолих мутрата да излезе, но той не го направи и обидите към Кубрат продължиха“, започва разказа си Андреа.

КОБРАТА ПРИТЕСНЕН ЗА АНДРЕА: ПРАВИ ЛУДИ НЕЩА

„Аз станах и ударих мутрата в корема и той ме залепи с шамар към стената. Получих сътресение и паднах на земята. И след това моят шофьор ме хвана, защото бях готова да го убия. След това се напих, защото психиката ми не издържа! Не извиках полицията, защото винаги съм била мъжко момиче! Собствениците, които наричаха Кубрат помияр, казаха, че цялата публика е дошла за мен и, че няма как да не пея. Мълчах, защото съм мъжко момиче!“, продължи със скандалния разказ фолкзвездата.

АНДРЕА: ПРЕЖИВЯХ ТЕЖКИ УДАРИ И НАПАДКИ ОТ КОЛЕГИ

„Ако сме нормална държава, това заведение ще е затворено отдавна ! Това, което преживях, беше срам, че бях на земята и получих сътресение. Баща ми искаше да звънне на полицията, но аз не позволих, защото винаги съм била мъжко момиче! Защо защитих Кубрат? Защото 15 години сме били едно цяло и каквото и да е направил, аз не понесох обидите! „Ходете и пейте там!“ , „бъдете големи звезди!“, „нали за такива се мислите!“ Но за такива места сме обслужващ персонал! Може би трябваше да замълча, но природата ми е друга и не съжалявам ! Съжалявам хората, които мълчат, мълчат на избори, мълчат, когато цените се вдигат и нямат какво да ядат! Знам, че след този пост ще си навлека много неща! Съжалявам, че бях неадекватна, но не понесох фалшиви мутри и фалшиви герои!“, завършва Андреа.

Top