Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > СВЕТЛАНА ПРОДЪЛЖАВА ДА ПАРАДИРА С МИЛИОНИТЕ НА ГУЩЕРОВ

СВЕТЛАНА ПРОДЪЛЖАВА ДА ПАРАДИРА С МИЛИОНИТЕ НА ГУЩЕРОВ

светлана гущерова християн гущеров svetlana gushterova hristiyan gushterov

Преди около 5 години Светлана Василева се ориентира доста добре и се насочи към най-правилния мъж за нея – неприлично богатия бизнесмен Християн Гущеров, който преди това беше с фолк певицата Мария. Светлана зачеркна своята приятелка и буквално под носа ѝ взема бившия мъж.

СВЕТЛАНА ГУЩЕРОВА СЕ ПОКАЗА СЛЕД ТРЕТОТО РАЖДАНЕ

През 2018 г. двамата сключиха брак, а в момента семейство Гущерови се радва на цели три деца. През всичките тези години плеймейтката не спира да показва какъв луксозен начин на живот води покрай новия си съпруг.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от @svetlanagushterova

Светланчето определено добре се грижи за цялото семейство. Блондинката постоянно ходи на шопинг в Италия, за да обзаведе всички с най-скъпите дрешки на пазара на най-луксозните марки в света.

3 ДЕЦА ПО-КЪСНО: СВЕТЛАНА ГУЩЕРОВА ПАК ТЕЖИ 40 КИЛОГРАМА

В стори щастливата майка пусна кадър от гардеробната, от която се виждат стотици парцалки. Без никакво съмнение и трите деца са облечени по неин вкус и точно в този по-кичозен стил, защото не бихме казали, че комбинира много добре всички свои дрешки и аксесоари, отбелязва  vbox7. Обувките и чантите нямат брой и чет, но когато мъжът ти е толкова богат, съвсем спокойно можеш да си позволиш и всеки ден да сменяш всичко по себе си.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от @svetlanagushterova

Top