Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ТАНЯ БОЕВА ПРОГОВОРИ: ТРЯБВАШЕ ДА ОЦЕЛЯВАМ ВЪВ ВОЙНАТА С БИВШИЯ МИ

ТАНЯ БОЕВА ПРОГОВОРИ: ТРЯБВАШЕ ДА ОЦЕЛЯВАМ ВЪВ ВОЙНАТА С БИВШИЯ МИ

таня боева tanya boeva

Най-сетне е приключила войната между Таня Боева и бившият й мъж Михаил Бургунджиев. Това стана ясно от последната медийна изява на певицата. Тя не влезе в конкретика и не разясни кой мрачен период вече е зад гърба й, но феновете й помнят, че преди време се бе оплакала как в продължение на години е била жертва на тормоз.

Тъкмо това била и причината да слезе от музикалната сцена. Таня нямала физическата възможност да твори, защото се борела ежедневно.

„Бях насилствено измъкната от нещото, което ме правеше щастлива и бях много тъжна. Но така или иначе в този период не можех да го коментирам, не можех да го говоря, бях прекалено заета с много други проблеми, които аз неотдавна бях споделила. Не по мое желание, бях отделена от кариерата си и трябваше да оцелявам… Аз и семейството ми да оцеляваме и физически, и психически. В такива моменти няма как да се твори, човек няма физическата възможност да го прави”, сподели Таня, която има син от бившия си мъж.

ТАНЯ БОЕВА ОЩЕ ЧАКА РЕШЕНИЕ СЛЕД ТОРМОЗА

За щастие този период вече е в миналото. Певицата се е отдала на музикалната си кариера, за да навакса дългото си отсъствие от сцената.

„Сега, когато съм на сцена сред моите почитатели, се чувствам наистина много вдъхновена и знам, че имам какво да им дам! Тепърва още много хубави неща да очакват! Имам енергията, силата и желанието да го правя”, сподели Таня, която наскоро представи новата си песен „Твоята порода”.

Top