Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ТИНА И МИРО ОТ „ЕДИН ЗА ДРУГ“ ОЧАКВАТ ДЕТЕ

ТИНА И МИРО ОТ „ЕДИН ЗА ДРУГ“ ОЧАКВАТ ДЕТЕ

тина миро tina miro

Тина и Миро от „Един за друг“ съобщиха официално в Instagram, че ще стават родители за първи път. Красивата инфлуенсърка разкри новината със снимка от новия им дом във Великобритания, където живеят и работят от години.

„Едно + едно = ТРИ и едно куче 🍼👶🏼♥️ Много сме щастливи и с голямо удоволствие ви съобщаваме, че официално влизаме в школата на подготвящи се родители“, започва дългия си пост Тина.

„Не съм мислила, че мога едновременно да изпитвам щастие, страх, вълнение, несигурност, и куп въпроси които минават през главата ми денонощно. Мислих си, че никога няма да се почуствам готова за такава крачка и всички около нас ни го повтаряха, но всъщност го почуствахме и то заедно“, споделя откровено брюнетката и продължава:

„Може би най-доброто време е точно когато го почустваш а не когато обществото е наложило, че трябва. Приемаме съвети от вече опитни родители и ще се радвам ако разбера, че не съм единствената която изпитва толкова емоции едновременно.. 😁♥️“, пише от Тина към фотото горе.

ТИНА И МИРО ОТ „ЕДИН ЗА ДРУГ“ УСПЯХА, СБЪДНАХА ОГРОМНА МЕЧТА

В края на миналата година Тина и Миро се сдобиха с първото си собствено жилище в Обединеното кралство. Парите за депозита двамата събрали преди участието им в „Един за друг“, а самата къща е 30-годишна ипотека с фиксирана лихва за първите пет години. Това означава, че каквото и да се случва с лихвите – дали ще се повишават, или понижават, вноската на месец няма да се промени през следващите пет години.

„Възнамеряваме след този период да рефинансираме отново с 5-годишна лихва, за да избегнем всякакви видове промени, защото може да са позитивни, но и негативни“, обясни Миро в рядко TV интервю.

Top
>