Вие сте тук
Начало > Музика > ГЛОРИЯ НА БУНТ СРЕЩУ КОЛЕЖКАТА СИ АРИА

ГЛОРИЯ НА БУНТ СРЕЩУ КОЛЕЖКАТА СИ АРИА

глория ариа gloria aria

Истински бунт сред феновете на Глория предизвика обложка на албум, на която примата е поставена до колежките Ариа и Диона. Изпълнителките фигурират заедно в сборно издание с песни „Хитовете на Пайнер“.

„Да сложиш Глория до Диона и Ариа си е чиста подигравка. Яница някак ще ви преживеем“, е първият коментар, който се появи във фенгрупата на Глория и само ден след това вече се разпространи във всички социални мрежи. Почитателите на фолкпевицата са скандализирани, че изпълнителка с нейната кариера и опит е сравнена с певици, за които трудно може да се каже, че имат хитове. Освен това скандалното им поведение в публичното пространство напълно контрастира на имиджа, който Глория е градила през годините.

АРИА ПАК СЕ ЗАМЕСЕ В СКАНДАЛ

Тя се пази от скандали, а поведението й пред публика е повече от обрано. Самата Глория не е коментирала официално скандалната обложка, но е харесала някои коментари на свои почитатели, което е знак, че случващото се изобщо не й е приятно. В момента обложката не се появява в официалния каталог на „Пайнер“ и вероятно ще бъде сменена, пише „България Днес“.

Именно Ариа и Диона са сред най-скандалните в момента изпълнителки. Наскоро колежката на Гло публично захапа певицата, чието истинско име е Мария Цветкова.

„Да уточним какво е шоу в България! Между сеир и шоу има голяма разлика! Мисля, че повече се търси сеирът напоследък, защото шоуто е концептуално измислено нещо, което да поднесеш на публиката, така че да бъде очарована.

ДИВ СКАНДАЛ МЕЖДУ АРИА И КАМЕЛИЯ: НЕ АЗ СИ ПОКАЗВАМ ПЕПЕРУДКАТА

А това да смъкваш панталона на някой клиент или да качваш една сюрия хора при теб на сцената, защото просто си засичаш времето и да ти минат записаните песни и песни на колеги дори… Да ги събличаш голи, да правиш лицеви опори и да се връзваш нагоре с краката – това за мен е повече сеир, отколкото шоу“, коментира звездата, визирайки Ариа, която често провокира по време на свои участия. Поведението на другата певица в обложката Диона също е доста по-разкрепостено от това на примата. Според фенове на певицата още по-обидно е, че в друг албум са събрани песните на всички останали нейни по-известни колежки като Преслава и Анелия.

Top