Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > НОВА ВОЙНА: УСТАТА СКОЧИ НА ИЦО ХАЗАРТА

НОВА ВОЙНА: УСТАТА СКОЧИ НА ИЦО ХАЗАРТА

устата-ицо-хазарта

Устата гневно скочи на Ицо Хазарта заради писмото му до десницата от последните дни. В дългия текст един от създателите на „Ъпсурт“ нападна политиците от „Демократична България“, които през годините е подкрепял, а сега го оплювали, защото е пял на предизборен концерт на ГЕРБ в Самоков. Изявата предизвика хиляди негативни коментара, че той уж пее срещу системата, а взема хонорар от същите такива хора.

Безкрайните обяснения на Хазарта очевидно силно са подразнили рап колегата му, тъй като той го атакува с ядни думи.

„Ми почвам да се дразня вече, Ицо публикувал пак някакво обяснително писмо за предизборния си концерт! Стана като Камен Донев с писмата си за тези, които не харесват филма му „Уют“ (между другото филмът си е… не го бива ама хич). Аз пък вече, колкото и да искам, не мога да оправдая Хазарта“, заяви ядосано Иван Динев, както е истинското му име.

Устата, който отскоро се изявява като комедиен актьор, се заканва, че ще се шегува с „Ъпсурт“ на следващото си представление.

Певецът е известен с пиперливия си език и, както казват хората, не цепи басма на никого. Причината е, че от години той е подложен на яростна кампания, че прави дуети с чалга изпълнители, което според опонентите му не приляга на един истински рапър. Устата им отвърна с песента „Дебел“, в която напада наред.

„Правил съм го с гейове, правил съм го с роми“, пее Устата, припомняйки, че има общи песни с Азис и Софи Маринова. Публична тайна е, че Устата изпитва неприязън към Криско и подобните му изпълнители. Във видеото към песента „Дебел“ той имитира танца от клипа на Криско и Слави Трифонов.

Устата не пропусна да се пошегува и с мустак №1 на републиката, макар този път думите му да са в доста по-приятелски тон, пише България днес. „Милко Калайджиев се отказва от политиката и продължава да пее. Жалко“, заяви рапърът, отчитайки, че след провала на местните избори за кмет на Свиленград Калайджиев обяви, че няма намерение повече да се явява на вот.

Top
>