Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ВЕНЕЛИН ПЕТКОВ МОЛИ МАДАНСКА ЗА ПРОШКА, НО УДРЯ НА КАМЪК

ВЕНЕЛИН ПЕТКОВ МОЛИ МАДАНСКА ЗА ПРОШКА, НО УДРЯ НА КАМЪК

венелин петков николета маданска

Венелин Петков е решил да моли бившата си жена Николета Маданска за прошка. След като изкарал отминалите празници сам като куче, той осъзнал какво е изгубил и поискал още един шанс от спортната журналистка. Тя обаче го отрязала. Чаровната блондинка не вярвала, че бащата на синовете й може да се промени. Връзката им и друг път е била поставяна пред изпитания, но заради децата се търпели. Този път обаче нямало връщане назад.

О известно време Николета не искала даже да чува за Венелин и сприхавия му характер. Налагало се да поддържат комуникация заради малките Йоан и Михаил, но водещата гледала да ограничава контактите си с Петков. Откакто заживяла при родителите си в Лозен, тя се чувствала много по-спокойна и уверена. Майка й помагала за децата, а и семейната къща била достатъчно голяма, за да побере всички.

Освен в личния живот, бившият шеф на Би Ти Ви новините има и проблеми в професионалната област. След като бе отстранен от директорския пост в медията, той започна работа като даскал в частно школо. Венелин преподава „Глобални перспективи” изцяло на английски език. Учениците му са деца от първи до пети клас. Дейността му била лека и приятна, но заплатата не успявала да покрива всички разходи, които имал до онзи момент. Наложило се рязко да свие бюджета си и това породило още конфликти с Николета.

Петков бе уволнен от Би Ти Ви в края на 2020 г. Оттогава станал още по-сприхав и Маданска все по-трудно го издържала. Тя едва се оправяла с две породени деца на възраст под 2 години, а Венелин не й оказвал нужната подкрепа. Изморена от непрекъснатите претенции на мъжа си, блондинката взела решението да си събере багажа и да се изнесе при родителите си в Лозен, пише Уикенд.

НИКОЛЕТА МАДАНСКА ЯДОСА ВЕНЕЛИН ПЕТКОВ С ТОВА РЕШЕНИЕ

Спортната журналистка още не е решила дали да се върне на работа в телевизията, след като майчинството й свърши. Напоследък тя все повече се увлича по готвенето и не крие, че мечтае някой ден да го превърне от хоби в професия. Водещата открай време иска да отвори сладкарница, където да предлага домашни торти. Сладките изкушения са силната й страна, дори лично приготвя кейковете за празниците на синовете си.

„Много обичам да правя сладкиши. Това е мое хоби от години, а мечтата ми преди телевизията беше да имам собствена сладкарница. Може и в бъдеще да се осъществи, кой знае… Тортите за месечинките на децата приготвям с особен сантимент. Старая се всеки път да са различни – чийзкейк с бял шоколад и малини, морковена с ананас, чийзкейк с лайм, брауни с горски плодове, кейк с тахан и банани, медена с праскови и маскарпоне. Голяма част от рецептите са от любимата ми книга”, разказала е Николета. След раздялата с Венелин тя наблегнала на готвенето, за да разпуска напрежението, и така още повече усъвършенствала кулинарните си умения.

Top
>