Вие сте тук
Начало > FAMOUS > famous > ЯНИС БЪРДАРСКИ: ИМА ПИАРИ, КОИТО ЗАВЛИЧАТ, ХУБАВО Е ДА СЕ ВНИМАВА

ЯНИС БЪРДАРСКИ: ИМА ПИАРИ, КОИТО ЗАВЛИЧАТ, ХУБАВО Е ДА СЕ ВНИМАВА

Янис Бърдарски е светски журналист и пиар. Неведнъж е попадал в скандали, като различни плеймейтки и певици са се оплаквали от него, а той е отричал да е бил пиар на някои от тях. Екипът ни получи скрийншот на чатове, в които Янис гарантира на момиче, че ще бъде новата медийна звезда срещу сумата от 200 лева, тъй като работи с „най-добрите“. 

Янис, получих чатове, в които се вижда, че си търсиш хора, които да направиш звезди и то във Фейсбук. Не е ли малко несериозно ?

-Когато видя, че даден човек има потенциал, е нормално да предложа услугите си. Особено ако съответното момиче има афинитет да се показва. Фейсбук отдавна не е само сайт за запознанства. Доста хора го използват, за да развиват бизнеса си. Така че не е несериозно.

Това е малка част от разговора, в който Янис си предлага услугите, за да превърне момичето в най-новата медийна звезда
Това е малка част от разговора, в който Янис си предлага услугите, за да превърне момичето в най-новата медийна звезда

Твърдиш, че си бил пиар и на Николета Лозанова. Работил ли си в действителност с нея и ако това е така можем ли да кажем, че тя ти е плащала, за да пускаш поръчкови статии за нея?

-Да, работил съм с нея. Писал съм и за личния й сайт, който вече не съществува. Винаги се е държала много мило и се радвам, че съм бил част от нейни лични празници. Отразявал съм нейните професионални ангажименти, но поръчкови статии против някой не съм писал ако намекваш. Мен лично никога не ме е карала.

В един от чатовете става ясно, че ти работиш срещу сумата от 200 лв. Това ли е цената, която трябва да се плати, за да станеш медийна звезда в България?

-При някои пиари цената е от 500 до 1000 лева. За всеки известността има различна цена. Аз не съм алчен за пари, защото работя за удоволствие.

Според теб възможно ли е наистина никому известен човек до този момент само чрез поръчкови статии да стане известен в България?

– Напълно възможно е. Особено ако човек е постоянен. Нали знаеш, че дори и една маймуна да я покажат 10 пъти някъде и тя ще стане звезда.  Преди време самата Зорница Линдарева сподели, че известен пиар я е завлякъл с пари и то не малко. Тъй че трябва да се внимава.

Можеш ли да ми кажеш имена на хора, които са се свързвали с теб и са ти плащали за конкретна статия?

Избягвам да работя с хора, които искат да направят гадно на някой, защото всичко, е един затворен кръг и се получават интриги, които на никого не са нужни. Всичко се връща и няма ненаказани накрая.

В работата си като пиар предполагам си работил и с мъже. Вярно ли е, че много от мъжете в светските среди са бисексуални и го крият?

Рядко работя с мъже, защото не са толкова интересни, както една плеймейтка, например. Не знам дали са много, но лъжат само и единствено себе си.

Защо го правят според теб, не трябва ли да излязат и да се разкрият пред обществото и да не се притесняват от това кой как ги приема?

Мисля че нищо не „трябва“ и то на всяка цена. Всеки сам си преценява. Макар че е леко дразнещо като някои видимо са такива, а се правят на повече мъже и от мъжете.  Мен лично ме издразни, когато във Вип Брадър Мариян Кюрпанов бе изкаран за секссимвол, а в действителност имам приятели, които доста добре го познават и знаят към какво има афинитет.

Преди седмица в София се проведе София прайд. Какво мислиш за това събитие и трябва ли да съществува?

Излишно е. Тази показност ми е като пир по време на чума.

Top
>