Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЗАХАРИ БАХАРОВ СЕ ЯДОСА И ИЗБУХНА

ЗАХАРИ БАХАРОВ СЕ ЯДОСА И ИЗБУХНА

захари бахаров

Актьорът Захари Бахаров скочи на номинациите за тазгодишните награди „Икар“ заради колежка. Захари е номиниран за главна мъжка роля за образа си в „Това не го казвай“, но партньорката му в спектакъла -Теодора Духовникова, е пренебрегната, пише Телеграф.

Бахаров не остана безучастен към несправедливата според него ситуация и заяви ясно позицията си с пост в социалните мрежи. „Благодаря на Съюза на артистите за номинацията – пише Бахаров. – Но една липса прави особено впечатление в представлението „Това не го казвай“ има двама актьори на сцената. Само двама.

 ЗАХАРИ БАХАРОВ СЛОЖИ РЪКА НА ШОУБИЗНЕСА

Такива роли в театъра са като скачени съдове. Единият не може без другия. Акция и реакция. Дуел. Дует. На английски им викат two hander. На две ръце. Едната мие другата. Няма как единият да играе добре без другия. Това е „а“-то и „б“-то на Нашата професия и смятам пропуска на комисията за озадачаваш, и за проява на лош вкус“, категоричен е актьорът. Самата Теодора остана безмълвна в ситуацията, но пък не скри радостта си, че „Това не го казвай“ се превърна в истински хит у нас и на 11 март те ще играят 50-ото представление.

„За тази си първа година този спектакъл има един наистина бурен и щастлив живот. 1 година, 50 представления, над 22 000 зрители в София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Велико Търново, Русе, Виена, Франкфурт, Мюнхен, Берлин. Благодарим ви за обичта. Желаем си поне още 50“, изрази щастието си от успеха на постановката Духовникова в личния си профил в социалната мрежа Фейсбук.

Top
>